Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deja-vu@ ankara saklıkent

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

deja-vu konseri
15 ekim 2005 - cumartesi gecesi
kapı açılış:21.00
bilet fiyatları:10 ytl, kapı 12,5 ytl
bilet satış noktaları: www.biletix.com,
diaposon (tunalı hilmi),
sanatolia sahnesi (akköprü migros), dost kitabevi
(kızılay, tunalı hilmi, bilkent, Çayyolu).

1999'da ankara'da kurulan ve saklıkentte sahne alan deja-vu, 9. roxy müzik günlerinde birincilik ödülünü kazandıktan sonra geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. nu-metal, rock, ska ve etnik müziği sentezleyerek kendine özgü bir müzik türü oluşturan deja-vu, bağlama kullanarak türkçe sözlerle parçalar yapıyor. türkiye'de eşi benzeri olmayan, hem sert, hem zıpır, genç bir grup.

deja-vu haziran ayı sonunda, kendin coş adlı ilk albümünü çıkardı. albümünde aşkı, aldatılmayı, dünyanın gidişatını ve çok çeşitli konuları kendi üslubuyla anlatan grup dinamik sahne performansıyla da tanınıyor.deja-vu, 15 ekim cumartesi gecesi, yeni albümünü ankaralı sevenleriyle beraber kutlamak üzere saklıkentte olacak.

www.dejavu.web.tr bu adresten ve deja vu forumlarından konser haberlerini takip edebilirsiniz..
[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key

[Bu mesaj Succubus tarafından 02 Ekim 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Deja-vu'nun 2.videosu ( O-ha! ) 5 Ekim Çarşamba Saat 22:00'de Dream Tv YÜXEXES Programında !!![signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Mesaj tarihi:
ben geçen sene kurban konserinde altgrup olarak çıktıklarında (yine saklıkentte) izleme imkanı bulmuştum ve hoşuma gitti diyebilirim.hele bağlamayla satisfaction çaldıklarında gülmekten inme inmişti bize :D gidicem sanırım.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Mesaj tarihi:
üyesi olduğum Hacettepe Üniversitesi Rock topluluğu(Hü Rock) geçen seneki konserde görev almıştı ve kampüs içerisinde veya bizim üyeler aracılığıyla alınan biletler daha ucuz olmuştu.bu sene de öyle bişey olursa gitmek isteyenleri haberdar ederim.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
  • Yeni Oluştur...