akinnika Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle belirtmek istiyorum, mesaj sayım yetersiz olduğu için halen açık bulunan Ravnica Pre-Release başlığına cevap yazamadım, bu yüzden yeni bir başlık açmak zorunda kaldım. maalsef aylardır beklediğim Ravnica Pre-Release'ine katılamadım... 2nci'sine de çoooook büyük ihtimalle katılamayacağım... WotC'nin sayfalarını haftalardır takip edip değişik makale ve yorumları okurken kırmız-beyaz (Boros) ve mavi-siyah (Dimir) decklerin ilginç olacağını düşünmüştüm. İstanbul'da durum neydi? Rock yazmış en son, yeşil land sıkıntısı çekildiğini :) WotC'nin sayfalarındaki yorumlara baktığımda ise... gerçi şimdi spoiler gibi olacak ama nasıl olsa WotC'nin sayfalarında da aynı bilgi var... Yeşil-Siyah'ın bir hayli güçlü olduğunu okudum... (Gerçi geçen haftalarda Golgari Guild'ini tanıtan WotC'deki yazıdan da Graveyard döngüsünün bir hayli can yakacağı belliydi...) İstanbul'da ne tür deckler oynandı? Guild mekaniklerini nasıl buldunuz? Bu mekanikleri (deck'i kurarken düşündüğünüz gibi) etkin bir şekilde kullanabildiniz mi? Yoksa "bu iş düşündüğüm gibi olmadı" dediğiniz oldu mu? Bu paragrafı sonradan ekledim: Spoiler'lara göz attığımda bir hayli yüksek mana costlar gözüme çarptı, oyunun hızı nasıl? En hızlı kill kaçıncı turda oldu? Yüksek mana costlar oyunu uzatıyor mu? Yoksa hala 1. 2. turda oyuna inebilecek iyi şeyler var mı? Yorumlarınızı bekliyorum... Hafta sonu katılacak arkadaşlara başarılar ve iyi eğlenceler dilerim :) [Bu mesaj akinnika tarafından 30 Eylül 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla beyaz aşığı olduğum için Özellikle w/g olmak üzre w/g ve r/w nin güzel olabilceği kanaatindeyim.. w/g de manaya 2/3 mü 3/4 mü ne kart var tap 2/2 legend creature token yeşil beyaz bide bütün beyaz yaratıklar +1/+1 yeşil yaratıklar +1/+1 alıo çok sevdim bu kartı TAP : 4/4 legend creature token ^^[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clasher Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 5 color severim hic birsekilde ravnicada bir guildde tutunacagımı sanmazdım ama 1-2 gundur ravnica cardlarını yakından inceliyorum ve tahminden ote bir dusuncede bulunuyorum u/b (yani dimirler) city of guildsi fetettiler... bundan eminim cunku u/b kadar hizli acılan aggro desteside gele comboda gelse blockta u/b su adna ezici ustunlukte bir control decki hatta control etmiyor direk onluyor yasaklıyor(lobotomist ve turleri) en kısa zamanda pre-constructed u/b temin edip decki insa etmeye baslıyacam ve 1-2 haftaya ilk turnuvalar sonucundada gorulecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mustafa aman diyeyim parana yazık etme . Dimir pre-constracted'ta işe yarayan kart sayısı çok az onun yerine draftlara ayır parayı. Şimdi orada işine yarayabilecek kartlar şunlar; Szadek Consult the Necrosages Clutch of the Undercity Psychic Drain Last Gasp geri kalan karlardan da ne köy olur ne kasaba. Yukarıdaki kartların sana maliyeti 5 milyon civarı olur. Ben şöyle bir deste yapmayı düşünüyorum; CREATURES: 4 Dimir Doppelganger---1UB 3 Hypnotic Specter---1BB 2 Circu, Dimir Lobotomist---2UB 1 Szadek, Lord of Secrets---3UUBB SPELLS: 4 Hinder--1UU 4 Glimpse the Unthinkable---UB 3 Last Gasp---1B 3 Induce Paranoia---2UU ya da 3 Rewind 3 Twincast---UU 3 Traumatize---3UU 3 Rend Flesh---2B 3 Gifts Ungiven---3U LAND: 4 Underground River 4 Watery Grave 3 Duskmantle, House of Shadow 7 Island 5 Swamp Gifts Ungiven ile mezara giden yaratıkları Doppleganger ile kopyalayıp zafere koşmayı planlıyorum. Aynı zamanda rakibin kütüphaneyi boşaltmaya çalışacağım[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net [Bu mesaj DeadSouL tarafından 02 Ekim 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 tek kelimeyle abartmışlar!!! eski serilerde pahalı olan kartlar ucuzlatıp tekrar sürmüşler. bu da insanı magic konusunda tekrar düşünmeye itiyor.[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ravnica onslaughttan sonra en sevdiğim seri belki onslaughttan bile çok sefiom ^^[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ben hala w/g ye takmış durumdayım pre-cons deckine glorious anthem scion of wild ve bol bol saproling token veren kart ekledin mi coşuo deck ^^ Appr den ;)[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clasher Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yigit bir zahmet bizim okulun forumlarındakı yazıma bir bak onu burayada yazmayı dusunuyorum o zaman bana hak verecen pre-constructed almaya.... bu arada brainburstteki t2-rav decklerinin yarısı benım istedigim deck olmus bile:P dimir- control yanı u/b control city of guildsi fethetti:P :P draftlarda circu,dimir lobotomist acanlar super yasayacak sadece ona deck kuranlar olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sizin okulun forum adresi ne ?[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bence güzel ama g/w fazla abartılmış gibi. pre-release de bayağı bir yeşil land sıkıntısı yaşandı. Hatırladığım forest kullanmayan kimseyle karşılaşmadım.[signature][hline]Sargas >> lvl50 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 G/w mükkemmelllllllllllllll Bi enchantment var 2GW ye girio '' tap an untapped creature you control,tap target creature or artifact '' zaten oyunun başlarında saproling manyağı oluyosun ona bi tolsimir wolfblood attın mı bide glorious anthem ^^ Yaşasın SELESYNA !![signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 biz daha goremedik. ankaraya yollamiyorlar :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar