Pluton Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Açıcağım World of Warcraft sitesine 4 tane arkadaş aryorum 4 editör yani. Dökümanlar Bölümü: 2 Editör Resimler Bölümü: 1 Editör Dosyalar Bölümü: 1 Editör İlgilenen arkadaşlar msn adresim: [email protected][signature][hline]<C & E> 30.07.05 www.hadescik.com Yakinda...
Kelemvor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Biraz açarmısın?Nasıl bir site?Napıcak editörler falan gibi. Job Spotlight gibi bişey :)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ayrıca hangi site bu :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 biraz konuyu aydınlatsan daha iyi olur[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes...
cenx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 amele pazarımı burası[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 msnde ayrıntılı bir şekilde anlatıcam arkadaşlar @cenx heryerde kendini belli etme[signature][hline]<C & E> 30.07.05 www.hadescik.com Yakinda...
cenx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya ne bilim öle 3 kalfa 1 ustabaşı atlasın kamyonun arkasına der gibi oldu. ona takıldım heh[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hımm anladım kusura bakma sert yaklaştıgım için[signature][hline]<C & E> 30.07.05 www.hadescik.com Yakinda...
Öne çıkan mesajlar