Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hemorrhage mi yoksa Sinister Strike mi?

berqe

Öne çıkan mesajlar

Hermorrhage
35 Energy5 yd range
Instant
Requires Melee Weapon
An instant strike that damages the opponent and causes the target to hemorrhage, increasing any Physical damage dealt to the target by up to 3. Lasts 30 charges or 15 sec. Awards 1 combo point.

Sinister Strike
45 Energy
A wicked strike that adds X damage to your normal weapon damage.

Simdi ben su ana kadar hep sinister strike kullandim ama 60 lvl rogue olan bir arkadasa uyarak Hemorrhage denedim acikcasi damage olarak fazla bi farklari yok ama bence hermorrhage daha kullanisli gibi geldi. Ama hala tam olarak karar veremedim sizce hangisini seçmeliyim?[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

Subtly talentlarina verdim puanlari ama yinede sinister strike kullanmam fazla birsey farkettirmicek ama yinede hala karar veremiyorum dedigim gibi hangisinin daha iyi olduguna :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

Hemmorage'ı kullandım, stunlock yapmamı kolaylaştırıyor ve daha fazla vuruş yapmamı sağlıyordu. Bir ara çok moda idi Yojack build diye bir talent template vardı aynını uyguluyordum. Stunlock yapıp hemen ardından 1 sn içerisinde rakibi blind edip tekrar stunlock yapıyordun ve arada da sürekli saydırıyordun. O zamanlar bu pvp trinket yoktu ve ben 20-25 sn(blind dahil) rakibi hareketsiz kılıp daha fazlasına gerek kalmadan indiriyordum. Hiç unutmam duel de arka arkaya 3 farklı warrior'ı(lvl 60) indirdim. Bana rogue'ları kesmemiz imkansız demişlerdi. Ahhh ahhh ne güzel günlerdi, ne zaman bu pvp trinket getirildi, 5 comboluk kidney'i etkisiz kılmaya başladı stunlock öldü bende dagger rogue olmaya karar verdim değiştirdim talentları bıraktım hemmorage'ı, artık warrior'lara olsun diğer classlara olsun stunlock yapılamıyor tabi warrior'ların kafana kafana vurmasını engelleyemezsen sonun çok kısa zamanda geliyor :(

Kısacası hemmorage ile daha az enerji harcıyorsun ama dmg'i sinister'dan daha az, artık kararı sen ver.

[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue
Bloodscalp

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 03 Ekim 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

berqe pvp için en iyi build içinde preperation olan herhangi bir builddir. ben 21/8/22 derim pvp için. şu an 30/8/13üm ve dagger rogue + seal fate güzel oluyo gerçekten. fakat hala preprationun eksikliğini hissediyorum :) ilk önce dagger mı sword mu oynamak istediğine karar ver. sword oynayacaksan combat ağırlıklı ol. dagger istiyorsan da dediğim gibi sela fate ve prep arasında seçimini yap ona gore 30/8/13, 31/8/12 veya 21/8/22 olarak devam et.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 03 Ekim 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
ilk önce dagger mı sword mu oynamak istediğine karar ver. sword oynayacaksan combat ağırlıklı ol. dagger istiyorsan da dediğim gibi sela fate ve prep arasında seçimini yap ona gore 30/8/13, 31/8/12 veya 21/8/22 olarak devam et.

Ben dagger ve 21/8/22'yi seçtim, benim oyun tarzıma en çok uyan bu. Ama bu talent'ları kullanacaksan main hand'de en kötü barmen shanker bulundurmalısın ve kıyafetlerinde ise attack power'a gitmelisin. Sword/mace rogue olacaksan en çok sinister, dagger rogue olacaksan ambush-backstab kullanacaksın. Bende hem gutgore hemde krol blade olduğu için weapon switch yoluyla tüm bu saydığım vuruşlarda iyi dmg'ler veriyorum. Kullandığım talentlar ise:

Assassination
Improved Eviscerate Rank 3/3
Malice Rank 5/5
Ruthlessness Rank 3/3
Murder Rank 2/2
Relentless Strikes Rank 1/1
Lethality Rank 5/5
Improved Instant Poison Rank 5/1
Cold Blood Rank 1/1
Assassination Total: 21

Combat
Improved Gouge Rank 3/3