Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

video edit

mrtolga

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar VirtualDub ı yükledim ama şöyle bir hata veriyor editlemek istediğim dosyayı koymaya çalıştığımda şöyle bir hata veriyor;
[spo1=Hata Mesajı][/spo]
benim istediğim sadece 3-4 videoyu bazı yerlerinden kesip tekrar birleştirmek çok detaylı bi program aramıyorum, kolay kullanımlı önerebiliceğiniz bişey varsa sevinirim.

[Bu mesaj mrtolga tarafından 02 Ekim 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Xvid codec yüklüdür herhalde dimi ? Belki çok ters bir versionunu yüklemişindir. Ben www.divx-digest.com dan indirdiğim ile virtualdub ve nandub da sorun yaşamıyorum.

Hazır yeri gelmişken birşeyin altını çizeyim. Virtual/Nan Dub programı ile avi dosyalarını bazen tam istediğin yerlerden bölemeyebilirsin. Bunun nedeni normalde avi dosyalarının sadece Key Frame lerden bölünebilir olmasıdır. Bölmek istediğin yer hangi keyframe e yakınsa o keyframe den itibaren bölünür. Ayrıca video dosyasının ilk frame'i her zaman Key Frame olmak zorundadır. Son frame önemli değil. Eğer tam olarak istediğin yerden bölmek istersen dosyayı bütün frame'leri Key Frame'e çevirip kaydetmen lazm. Hem çok zaman alır hemde fazla yer tutar. Eğer dosyalar ufaksa deneyebilirsin. Aklında olsun diye yazdım. Belki biliyorsundur ama olsun :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında en basiti bu. Evet sadece avi oluyor. İstediğin codec'e çevirebiliosun.

Bir aralar DVD leri Divx'e çevirmeye meraklıydım ordan haşır neşirim program ile. Hala da haşır neşirim çünkü bazen indirdiğim dizi yada filmlerin sesleri kısık oluyor. Video ile Ses dosyasını birbirinden ayırıp ses ile oynayıp tekrar birleştiriyorum.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 03 Ekim 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...