circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 valla normalde benım arklarım bılır...Cok manyak ruyalar goruyorum...Hepsıde cok sacma ve gene bır sacma ruya gordum ama bu ruyayı 2 3 kez ustuste farklı mekanlarda gorunce cıldırdım..Nese yazmak ıstıo canım yazıyım barı...Sımdı bı kızı sevıyorum ben(O bılmıyor bunu )...Her nese ruyamda bızım evın kapısında onunla konusuyoruz dersaneden gelmısım oda benı gormus gıbı sora konusma duraklayınca ıstersen bıze gel dıyorum..Oda gelıyor tabı evde annem babam var falan eve gırıyoruz bırden babası cıkıyor..VERMEM SANA BU KIZI ..Ya ben nerde dıyorum...YOK GELMIYCEK dıyo..Yemegedemı gelmıycek dıyorum..BEN YIYICEM HEPSINI ..Diyo..Sabah bı kalktım koptum yanı :)..Gercekten kıza barı ruyalarımda kavusayım dedım babası cıktı sımdı karsıma :D..Puauaha valla guluyom hala ya..Bırde baska bır sekılde gordum kızılayda yım ..Izmır caddesınde goruyorum kızı pesınden kosuyorum..Hey dıyorum bı bakıyorum..Baska bırı sonra ortam actiona donuo bırılerı benı kovalıo orası zaten konuyla alakalı dııl..her nese ben bu ruyalardan nasıl kurtulucam ya :D..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 akşam yemeğini iptal edeceksin :) ne kadar fazla yemek yersen o kadar fazla rüye gorurmussun ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Rüyalar tersine çıkarmış. ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bende hergece rüya görürüm iki günde birde mutlaka onu!!! =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: nileppezdel, 02 Ekim 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Rüyalar tersine çıkarmış. ;) vallah benim rüyalar ters mers diiil baya düz çıkıo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 demekki sende yemek yemicen aksamlari :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: maddoq, 02 Ekim 2005 23:18 tarihinde demiş ki: demekki sende yemek yemicen aksamlari :( eğer yemek yemezdem artık beni hastaneye kaldırırlar zayıflıktan :P hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Zaten genelde 5 ten sonra pek yemem yemek :)..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 eoh o zaman aksam yemegi olayi yalan cikti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 rüyayla alakası yokki yemek yemenin..eğer kişi akşam yattıında kimi düşünüosa onu görür rüyasında buna eminim!!! ki belliki bu çocukçaozda onu düşünüo hep ki onu görüoo benim gibi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bak bu doruda 2 senedır gormedıgım bı ark vardı yanı aklımdan bıle gecmezken gecen onu gordum buda bıraz garıp ..Ben dusundugun kısıyı gormeye pek ınanmıyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 valla anlamadim da buyuklerimizin soylentileri iste ama buda yalanlandi... Pati-Mythbusters Team :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya arasıra olur tbiiki kimi görcein belli olmaz ama bak bi dene akşam yat aklında birini canlandır yaşadıklarınızı falan herşeyiyle onu düşün yanii emin olki onu görüosun rüyanda !!yani bnde öyle en azından =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Denemıstım eskıden bende ama ruya gormek ıcın deıl 2 3 saat dusundugum olmustu yatakta ama uyuyunca kalktım ruya falan yok :)..bEN bıraz daha anlamlı ruya gormek ıstıom ya :8[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben hergün rüya görürüm sbh kalktıımdada hatırlarım eğer hatırlamzdam o rüya gerçek haytımda gerçekleşio snde hergün rüya gören biri olsydın harika şeyler yaşardın belkide rüyada olsa... ben rüyalarlada baya avutmuşumdur kendmi zamanında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Valla bende cok sık ruya goruyorum ama dedıgım gıbı cok sacma ya :)..Ya yanı ankarada bızım evden dısarı bakıp Bodrumu goruom ya :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 oda güsell insanın içi gidiodur ben hep kendmi görürüm ama gerçktnde bazen rüyalarım hiç bitmesin isterim gerçekte isteyipte olmayan şeler rüyamda olduu için =) snde bnm gbi işte rüyalarla avut kendini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Tamam denıycem aslında denıorum zaten ama bnnar yetmıo artık :)..Metriks olıyım ben ::)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gerçi rüyalar falanda yalan hayal gücü işte eskiden çok inanırdım bende ama artık ne aşka ne rüyaya inancım kalmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 valla benım ınancım 1 sene once dogmustu 3 ay once bıttı sımdı tekrar dogdu ama gene bıtcek gıbı Napalım kader ıste :)...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 vallah belli olmuo işte o işler herşey olumlu oldumu inancı oluo insanın olmsuz oldumu da inanç fln kalmıo...bakalım nolck!! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Neyse ben bekleyıp gorıyım en ıyısı :)ve artık uyuyayım..Sabah okul var..Oeh..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 just live the minutes not days or months ok?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 taamam yaşarım abi :)...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kıza teklif etcen cıkcan kızla hevesini alcan bitcek rüyaların bak kesin çözüm bu :D[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar