Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyamda onu gorup duruyorum :)

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

valla normalde benım arklarım bılır...Cok manyak ruyalar goruyorum...Hepsıde cok sacma ve gene bır sacma ruya gordum ama bu ruyayı 2 3 kez ustuste farklı mekanlarda gorunce cıldırdım..Nese yazmak ıstıo canım yazıyım barı...Sımdı bı kızı sevıyorum ben(O bılmıyor bunu )...Her nese ruyamda bızım evın kapısında onunla konusuyoruz dersaneden gelmısım oda benı gormus gıbı sora konusma duraklayınca ıstersen bıze gel dıyorum..Oda gelıyor tabı evde annem babam var falan eve gırıyoruz bırden babası cıkıyor..VERMEM SANA BU KIZI ..Ya ben nerde dıyorum...YOK GELMIYCEK dıyo..Yemegedemı gelmıycek dıyorum..BEN YIYICEM HEPSINI ..Diyo..Sabah bı kalktım koptum yanı :)..Gercekten kıza barı ruyalarımda kavusayım dedım babası cıktı sımdı karsıma :D..Puauaha valla guluyom hala ya..Bırde baska bır sekılde gordum kızılayda yım ..Izmır caddesınde goruyorum kızı pesınden kosuyorum..Hey dıyorum bı bakıyorum..Baska bırı sonra ortam actiona donuo bırılerı benı kovalıo orası zaten konuyla alakalı dııl..her nese ben bu ruyalardan nasıl kurtulucam ya :D..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ben hergün rüya görürüm sbh kalktıımdada hatırlarım eğer hatırlamzdam o rüya gerçek haytımda gerçekleşio snde hergün rüya gören biri olsydın harika şeyler yaşardın belkide rüyada olsa... ben rüyalarlada baya avutmuşumdur kendmi zamanında :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...