Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: odchu, 25 July 2003 15:48 tarihinde demiş ki: üretirken kazandığın exp nin üretiğin malın kalitesine bağlı olduğunu biliyorum ben ;yanılıyorsam düzeltin ..seri üretim demek istediğim oydu .. artisan olarak ürettiğin neyse ilk seviye malların sen skill olarak yükseldikçe bi' anlama gelmediği ... Oyunda nerdeyse her eylem sonunda XP kazanıyosun yoksa .. :) Yok boyle degil , mesela sen oyuna basladıgında sana x mal 50 xp veriyorsa sen hangi skille gelirsen gel o mal sana yine 50xp veriyor.Ayrıca urunun kalitesi diye bir sey zaten yok cunku o kalite sen uretirken kullandıgın madene baglı olarak olusuyor , yani oda xp yi etkilemiyor xp hep sabit.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 oyuna yeni başlayan bi' weaponsmith bütün silahları yapabilecek kapasitede mi .. ya da senin novice arc. iken yaptğın small housela masterken yaptığın small house arasında fark yok mu .. bu arada xp açıklaması için sağol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: odchu, 25 July 2003 16:16 tarihinde demiş ki: oyuna yeni başlayan bi' weaponsmith bütün silahları yapabilecek kapasitede mi .. ya da senin novice arc. iken yaptğın small housela masterken yaptığın small house arasında fark yok mu .. bu arada xp açıklaması için sağol .. Tabiki oyuna yeni baslayan bir weopensmith her silahi yapamaz belli yapabilecekleri var ama sen bir onceki yazından bunu demeye calıstıysan anyalamamısım kusur abakma ben sandım ki skill dusukken sana 50xp veren skill yukseldikce sana daha az xp verir diyorsun. Ve tabiki master architectken yaptıgın small house daha kaliteli olucaktır ama buda cok onemli olcude degil cunku bunlar experimentlarla olculuyor ama en onemliis kullandıgın maden yani cok basit soyle diyim sen istersen 2x master weopensmith ol ama kotu maden kullan yaptıgın silah hic bir ise yaramaz . Birde not evlerde ii maden kullanmak gereksiz cunku kalite hic bir getiri saglamıyor evlere.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ozellikle levente tesekkurler saol walla ekonomi olayi biraz aklimi bulandirmisti..[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Rica ederim oyunda gorusmek dilegiyle .[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar