elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bebeyi yatırdım ben sonra, rahat ettik.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ya bizim son maçın tarihi ne?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Gelecek hafta çarşamba olmalı. 5 Ekim sanırım Ramazan'ın ilk günü[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 O Almanya maçı değil mi? Hazırlık olan?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yok yok tamam şimdi hatırladım Gelecek cmts Danimarka-Yunan maçı olduğu gün Almanya maçı, sonraki çarşamba Arn. maçı.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
raspy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ne olursa olsun nuri şahin e güvenildiğinin ve bu ülkenin onun gibi gençlere çok ihtiyacı olduğunun ona ve onun gibilere hissettirilmesi lazım hLL olsun çoçuğa da ayrıca...
berqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: gellidus, 02 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: ne gereksiz 2 adammissiniz be +1
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hakan sukur kart cezalısı dıye hatırlıyorum ben.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
zydar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hakan şükürün milli takımda işi yok o artık yaşlandı.. tuncay var adam gibi.. çıkar oynar. hakan ı maçda gördük ukranya öncesi.. bi bok yapamadı.. hala ne işi var?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 zydar hakanla tuncayı karsılastırdın ya.ben sana ne desem.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Nuri yetenekli genç.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Öne çıkan mesajlar