elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Önder, Türk milli takımı formasını giyebiliyor mu?[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " [Bu mesaj elektrot tarafından 02 Ekim 2005 10:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: elektrot, 02 Ekim 2005 10:16 tarihinde demiş ki: Önder, Türk milli takımı formasını giyebiliyor mu? bu ne demek şimdi?[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bu şu demek oluyor şimdi: Benim bildiğim Turacı geldiği memleketinde milli formayı giymişti, Belçika mı İsviçre mi, her neresiyse. Eğer A milli formayı giydiyse zaten Türk Milli takımında oynayamaz, işin aslını bilen varsa anlatırsa sevinirim.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben türk milli formasını giydi diye biliyorum[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hangi maçta?[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 tam olarak hatırlamıyorum ama milli formayı giydikten sonra fenere transfer olmuştu[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bak şimdi bende de bi ışık yandı sanki, haklı olabilirsin.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senddd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 önder turacı fenerbehaçeye ilk geldiğinde 1-2 maç sonrası milli takıma çağrılmıştı.yanılmıyorsam ersun yanal döneminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hangi beyninden sorunlu insan Hakan Şükür ü milli takıma alabilir yahu? nedir bu ya.. neyseki bu maç sarı kart cezalısıda kurtulduk öküzden.. Ya naapmışlar anlaşmışlar mı terimle nedne oynuyor bu şaban.. Hiç bir şey yapamıyor.. yerine bu kadar adam varken ne iş düşer bu hakana anlamadım ben ya. defolsun gitsin oynasın gs de.. geçen maçlar çok yaktı canımızı yeter ya.. iyi ki cezalı yoksa sinir krizleri geçirirdik arklarla maçı izlerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Zydar, hadi sütünü iç de yat sen.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sen de git bi tabak tramisulu tatlı ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bak bebe, içinde sakladığın kin nasıl bişey bilmiyorum, ama gelip burada kusarak, hakaretler yağdırarak başkalarını rahatsız etmeye kakkın yok.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: elektrot, 02 Ekim 2005 16:00 tarihinde demiş ki: Zydar, hadi sütünü iç de yat sen. ahhaha ne bu ? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Öğle uyku vaktin gelmiş, bebelere öyle yaparlar, sütünü içirir ve yatırırlar.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bi dakka hakan niye yok bişey oldu arada da ben mi kaçırdım, koray da yok[signature][hline]MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hakan cezalı, Koray'ı neden almadığı meçhul.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hehehe hayırlı olsun güle güle kullan elktrot.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Neyi?![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bak, ayağa kalk önce sonra hızlıca her nerdeysen dışarı çık. istediğin bi yöne doğru koşmaya başla.. ikinci sağdan dön, camiyi geç, koşmaya devam et. Sonunda gene sola doğru sap ve biraz daha hızlan.. hah tamam geldik işte, orda dur. yere otur. bekle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Delinin birinin canı sıkılmış, patiye gireyim de ona buna laf atayım, macera olur demiş herhalde. Bi sen eksiktin. Hoşgeldin.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hoşbulduk.. bi demli çay verirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hakan sakat olmasından solayı alınmadı diye haber okudum. ama ben başka seyler düşünüyorum.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: zydar, 02 Ekim 2005 16:20 tarihinde demiş ki: hoşbulduk.. bi demli çay verirmisiniz? Sütünü ısıttım ben senin.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 *Bardan içeri girer* *barmene yaklaşır* bana buz gibi bir süt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ne gereksiz 2 adammissiniz be[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar