Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 metroda yaşanan olaylar ben roleplay yaptım diyorsanız birde bunu okuyun. neler yapıyor millet ahahah
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Acildi be canim : ) En güzel roleplay yapan da o dorf kardes bu arada :) YARYARYARRR :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 görmemişim o zaman eheh en hasta olduğum bölüm tipler ciddi ciddi orda takılıyor eğer gerçekse tabii. birde link verebilirmisin diğer topice.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bulamadim valla : ) KR forumlarinda falan mi okudum acaba diyorum ama burada okumus olmam lazim ya Eger öyleyse kusura bakma artik : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Double post yaptim nasil becerdiysem :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Ekim 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 İster inanın ister inanmayın ben bu adamları Bl de gördüm. Thremore da bi gemide bi herif(o zmanlar guildi pandoraydı) ve 2 nightelf kızı vardı Aynı bu şekilde bi yatakta roleplay yapıyolardı :) Çaktırmadan izlemeye çalışmıştım herif druidmiş kedi formuna geçip shadowmeldimi gördü. Sonra adamlar gelip rp şeklinde bana küfrettiler. bende altta kalmadım :P sonra kaçtılar takip etmeye çalıştım ama yakalayamadım :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion
Qui Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bu konuda açılan 3. başlık ama konuların başlıkları o kadar kötü seçiliyorki birdaha bulmak imkansız :)
Öne çıkan mesajlar