Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 metroda yaşanan olaylar ben roleplay yaptım diyorsanız birde bunu okuyun. neler yapıyor millet ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Acildi be canim : ) En güzel roleplay yapan da o dorf kardes bu arada :) YARYARYARRR :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 görmemişim o zaman eheh en hasta olduğum bölüm tipler ciddi ciddi orda takılıyor eğer gerçekse tabii. birde link verebilirmisin diğer topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bulamadim valla : ) KR forumlarinda falan mi okudum acaba diyorum ama burada okumus olmam lazim ya Eger öyleyse kusura bakma artik : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Double post yaptim nasil becerdiysem :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Ekim 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 İster inanın ister inanmayın ben bu adamları Bl de gördüm. Thremore da bi gemide bi herif(o zmanlar guildi pandoraydı) ve 2 nightelf kızı vardı Aynı bu şekilde bi yatakta roleplay yapıyolardı :) Çaktırmadan izlemeye çalışmıştım herif druidmiş kedi formuna geçip shadowmeldimi gördü. Sonra adamlar gelip rp şeklinde bana küfrettiler. bende altta kalmadım :P sonra kaçtılar takip etmeye çalıştım ama yakalayamadım :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bu konuda açılan 3. başlık ama konuların başlıkları o kadar kötü seçiliyorki birdaha bulmak imkansız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar