korocop Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Şubat ayında izmir-çiğli Kipa'dan Bimeks satış mağazasından alınmıştır. 3 sene garantisi mevcuttur, yanında çantası ve mouse da var. Evde kullanıldı, elektriğe bağlı olarak kulanıldığından pili yepyeni. Sadece winamp ve ofis prog açıkken 4,5-5 saate yakın çalışabilirsiniz pille, film izlerken 3 saatten biraz fazla. Farturası vs herşeyi mevcuttur. Tam özellikler; HP nx9020 Intel celeron mobile 1.4 işlemci, 512 Mb ddr ram, 40gb hdd, 15" tft ekran, Dvd sürücü, Cdwriter kombo, Q türkçe klavye, touch pad in yanında benim çok hoşuma giden kendi dokunmatik scrollu var, taşıma çantası, usb mouse... İlk kullanıcısıyım, fatura adıma kesili,izmir/bornova da elden teslim ederim, kargo ile orjinal kutusunda gönderebilirim. istediğim fiyat 1.000YTL dir. ilgilenenlere resim de gönderebilirim. Profilimdeki msn adresinden bana ulaşabilirsiniz, veya tel:0505.4081055 koray topçu ürün için link; http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=4110&categoryId=5&path=3&ref=006 ciddi ilgilenenlerle biraz pazarlık yaparım öldürmeden ;) ------------------------- ayrıca tertemiz canon a510umu 512 mb kingston sd cart ile satıyorum, estore.com.tr den alınmıştır 4 aylıktır. sorunsuz cillloptur sd kart ile birlikte 350 ytl istiyorum. ------------------------ flexy marka yeni sayılan usb kutu 5.25 büyüklükte, hepsiburada da 75 ytl idi en son, ben 50 ytl istiyorum çok temizdir. ---------------------[signature][hline]Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar