Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ARk lar bilgisayar sürekli (periodik) olarak 2-3 sn lik donuyor..Mp3 dinliosam o da kesilio 2-3 sn..ekran da donuyo ses de..nedenini anlamadım bu nedir?[signature][hline]In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 biraz daha ayrıntı veremez misin ?[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 işlem yapmayı kesio 2-3 sn takılıp kalıo bu bilgisayar...1 dk da bir ya da 2 dk da bir oluyo bu...[signature][hline]In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 peki ama ne yaparken oluyor ? o anlarda birşey kendini update mi ediyor ? o anda harddiskinden garip sesler mi geliyor ? yoksa bütün sesler bir anda kesiliyor mu ? birde bilgisayarının sıcaklığına bak çalışma sırasında. çeşitli yazılımlar var bunun için. kullandığın sistem uzun süredir yenilenmemişse, format fln atılmamışsa yani olması muhtemel sorunlar bunlar. bir başka ve yüksek ihtimal ise antivirüs programları, wormlar, trojanlar olabilir. özellikle bazı worm ve virüsler o anda ram üzerinden geçen her veriyi kontrol ederler ki her yere ulaşıp bulaşabilsinler. yine aynı şekilde bilgisayarın üstünde sürekli kendini ordan oraya kopyalayan dosyalarını arayan birşeylerde olabilir. zilyon tane neden var yani. hmm nerden başlayabilirim dersen bilgisayrını güvenli kipte açıp bir süre test sürüşü yap bakalım. aynı şeyler olacak mı ? birde işletim sistemini ve bildiğin kadarıyla donanımını yazarsan daha iyi olur.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 windows 98 bilgisayar...yo normalde sürekli oluo bu..mp3 dinlerken olması ise sinir bozuo durakladığı için..yani ne azından format attırsam düzelir mi...[signature][hline]In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 donanımsal değilse sorunun düzelir tabiki ama bilgisayarın çokta kötü değilse sp2li bir xp ve avast, bit defender, antivir (pek sevmem bunu) türü bir anti-virüs programı kullanman.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 oldu saol haftaiçi yollarlar formata...format rulez...[signature][hline]In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bad sector? sanirim benim sana verebilecegim tek cevap bu... ozellikle bazi mp3lerde donma yapiyorsa bad sector olasi[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 işlimcin milattan kalma flnsa olur böyle şeyler[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 2 hdd varsa ve rpmleri baya bi farkliysa oluyor bu, en azindan bende bu nedenle oluyordu. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 formata vercez de...şu msj ı yazana kadar o kadar çok dondu ki velet....[signature][hline]In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar