Milo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 şindi bende ibm server ve Windows 2003 server standart edition var buna firewall yüklemek istiyoruz ama bir türlü firewall bulamadım. symantec enterprise firewall 8.0 buldum ama Türkiye'de satan yok galiba önerebileceğiniz bir firewall programı var mı? çok teşekkürler şimdiden[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ISA server'in firewall'ı yetmiyor mu?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 isa server win 2003 standart sürümünde yok ayrıca lisansı almak da 1000$ dan fazla çıkarmış öyle bilgi aldım sofware ile çözmek istiyorum[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cembay Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Win 2003'un kendi güvenlik duvarını kullanabilirsin. Sorunsuz çalışıyor. Eğer çok büyük bir networkunuz yoksa bu sıze yeterlı olur. said: Milo, 03 Ekim 2005 13:48 tarihinde demiş ki: isa server win 2003 standart sürümünde yok ayrıca lisansı almak da 1000$ dan fazla çıkarmış öyle bilgi aldım sofware ile çözmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Pardon standart lafına dikkat etmemişim. ICF yetersiz mi kalıyor. Aslında diğer alacağın program ICF'den de çok farklı birşey yapmayacak. Kuralları iyi ayarlanmış ICF ile yeterli güvenliği sağlarsın bence. edit: cembay'a eko gibi olmuş mesajım. Yanıtlayı seçtikten sonra makinamın başından kalkmam gerekti. Arada geçen sürede cembay mesaj atmış. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 03 Ekim 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ille de firewall programı diye tuttursam :)[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar