Buzi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Muhtemelen gayet basit bir cevabı var ama bilmiyorum tabi :) Gw oynarken full screen yada pencerede oynama şansımız var, bende pencerede oynuyordum,bu sabah durup dururken bişey oldu,full screen de tamam çalışıyor. Ama pencere durumuna geçince oyun aşağı iniyor. Bu durumda oyunun seside geliyor ama oyun yok piyasada. Bu durumda zaten aşağıda olması gerekiyor heralde. Max anlatma kapasitemi kullanarak anlattım,help müü.[Bu mesaj Buzi tarafından 30 Eylül 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bırak Gw yi wow a gel :)[signature][hline]Nick : CrystaL----------- Syra LvL : 60 --------------- 60 Irk : Tauren --------- Undead Class : Shaman -------- Rogue Guild : Hajnal ---------- Legendary Soul Burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Akuma bubaa :D Boşver wow'u.Oynamadım oynamam.Öyle çizgi film gibi,bozar bizi.Zırh giyecez biz :p Up,yardümm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sağ tuşla maximize etmeyi denedinmi ?[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Alt+Tab ile dene ? Bende de oluyor arada bir, yapınca geçiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Olmuyor yahu,format atmıyım şimdi yazık bana ya =)[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 alt+esc al+tab alt+enter bunları dene olmassa oyunu baştan kur =P[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar