Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sortie Kapanış : Uniwelcome.. at Sortie 1 Ekim 2005

Trasty

Öne çıkan mesajlar

herşey oke, eventten haberim var...
ama anlayamadım loca nasıl 100 milyon????

söylemek de istemiyorum ama, gittiğim her mekanda loca yaparım, loca nedir, amaç nedir, ne gelir ne gider çok iyi bilirim...
Loca'da masa açılır, bir şişe vodka yada vs.. ortaya koyulur, min 350Ytl para verilir...

loca 100 ytl olmaz, olursa da loca değildir onun adı, masa'dır...

kapanışlara gitmem, gidilmesini tasvip etmem, apachi modunda insanlar mekana dolar çünkü....

Türkiye'de olduğum zamanlarda açılışlardan açılışlara koşarım, mekandan mekana geçerim, varımı yoğumu mekanlarda yerim, ama kapanışlara gitmem...

Sortie'ye pek sık gitmiyorum çünkü dj kuruçeşmede ki en kötü dj....

Müzikden verim almak istiyorsanız bu günlerde en iyi adres
A plus ve reina...

Laila kapandı vah vah diyenlere, katiyen Laila kalamış önermiyorum, Lailanın eski restourantları taximde vento adı altında mekanda açıldı, dj eski dj, fiyatlar bi miktar düşmüş..
şişeyi rahatlıkla 300 liraya açabiliyorsunuz...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 01 Ekim 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
said:
Diablo, 30 Eylül 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
biletli oldumu gidilmez

reinanın kapanışı mesela ck kotuydu geçen sene

Ayrıca geçen seneki sözde "reinanın kapanışı" reinanın kapanışı falan değildi, asıl kapanış ali ve erkan ünal tarafından düzenlenmişti ve davetliler özel olarak telefonla davet edildi zaten.

+1 oradaydım :p[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 02 Ekim 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
herşey oke, eventten haberim var...
ama anlayamadım loca nasıl 100 milyon????

söylemek de istemiyorum ama, gittiğim her mekanda loca yaparım, loca nedir, amaç nedir, ne gelir ne gider çok iyi bilirim...
Loca'da masa açılır, bir şişe vodka yada vs.. ortaya koyulur, min 350Ytl para verilir...

loca 100 ytl olmaz, olursa da loca değildir onun adı, masa'dır...

kapanışlara gitmem, gidilmesini tasvip etmem, apachi modunda insanlar mekana dolar çünkü....

Türkiye'de olduğum zamanlarda açılışlardan açılışlara koşarım, mekandan mekana geçerim, varımı yoğumu mekanlarda yerim, ama kapanışlara gitmem...

Sortie'ye pek sık gitmiyorum çünkü dj kuruçeşmede ki en kötü dj....

Müzikden verim almak istiyorsanız bu günlerde en iyi adres
A plus ve reina...

Laila kapandı vah vah diyenlere, katiyen Laila kalamış önermiyorum, Lailanın eski restourantları taximde vento adı altında mekanda açıldı, dj eski dj, fiyatlar bi miktar düşmüş..
şişeyi rahatlıkla 300 liraya açabiliyorsunuz...

1. Loca mvzusu şu millet orda ayaktayken .. 5 kişilik bir masa açılır kişi başı 100m den 500 milyonluk localar war dedğin gibi ortada içkiler vs vs mevcut Fakat gidipte masadır şeklinde bi laf komedi geldi gelip burda bilmişlik taslıosunda .. Senin geldiğin we gelebileceğin nokta farklı benimki apayrı hadi optum[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 02 Ekim 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
14-20 yaş arası gençliğin buluşma merkezi.
hemen çaprazında crystal var büyünce gitmesi gerek laylaycıların.
Bizim zaten bu oranizasyonumuz küçük arkadaşlarımıza özeldir biz Onlarca 20 Yaş 30 Yaş üstü kişiler içinde organizasyonlar düzenliyoruz.. Atıyorum Uludağ Seyehat'inden tut Italya Paris vs Seyehatlerine kadar..

Sortie son 1 sene içinde çok büyük bir çıkış içindedir ve Neredeyse Sortie'yle çalışmayız diyecek kadar az..

Ritz'te Mio'ya herkezi bekleriz.. Oda bizim bünyemize aittir..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

Mio falan kötü yerler buralar.
Crystal da genelleme yapmayı ne kadar sevmesem de çoğunluk olarak hapçıdan vs. oluşuyor.
Ne kadar laf edildi, ne kadar bok atıldı zamanında biliyorum ancak, yine de ben Reina diyorum İstanbul'da eğlence için.
Biraz daha açık ve kendinizle barışık bir insansanız 14, 15 ve 34,5 gibi gay/travseti barlara giderek de çok çok çok güzel vakit geçirebilirsiniz.
Unutmayalım ki gay bara giden herkes gay olmak zorunda değil, gaylerle aynı odada bulunmak da erkekliğinizden bir şey azaltmaz, son olarak da gayler erkeklerden hoşlansalar da her erkekle yatmaya dünden razılar ve sizi harasslıyıcaklar diye bir olay da yok.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mordrac_, 03 Ekim 2005 10:29 tarihinde demiş ki:
öyle deme crystal şu an Türkiye'nin en iyi club'ı bence.
20-27 İçin Reina - Crysta
27+ için Reina
20 ve altı için .. Sapphire - Sortie derim..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...