Finrod Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Kucuklugumun cizgi filmi okuldan kosa kosa gelırdım hatta hıc unutamam bır gun okuldan geldım ve yoktu tv de resmen aglamıstım oturup. Gercı sımdı dusununce ne kadarda sacma gelıyo :) Ataga kalkıyor Nankatsu takımı bolum boyunca kosuyorlar paslasarak rakıp kaleye dogru ama bolum bıtıyor daha kaleye ulasamamıslar :) En unutamadıgım sahnede Tsubasa ıle takım arkadası adını hatırmalamadım aynı anda topa vuruyorlar top havada daıreler cızerek gol oluyo falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: solo_, 30 Eylül 2005 11:29 tarihinde demiş ki: bide cok sert oynayan bi eleman vardi. tsubasa larin takimi bunlari yeniyodu da daha sonra ayni takimda oynuyolardi. bide en sonda okullar bitiyodu, bunlar yurtdisina gidiyolardi. Tsubasa italya ya saniyorum Takımın adını hatırlayamadımda sanırım sen Hugo ların takımını dıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Eric vardı bide sarısın,parlak bı cocuktu sanırım.Guzeldı ya sımdı sanırım Lıgtv verıor sabahları ole bır cızgı fılm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bi de ıkızler vardıya hep ıkısı paslasırlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Misaki de kral çocuktu şimdi ;)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bi de Tsubasa bombelı vurus teknıgıne gecmıstıya bı ara kalecıler aptal oluyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Eric aslında Tsubasa da değil, Benjamin animesindeydi. Şu ara Ligtv'de Wild Striker diye bir anime oynuyor. Ben pek beğenmedim açıkcası, belki ben eski tadı alamıyorum futbol animelerinden. Böyle kolombiyalılar gibi birbirlerini vursalar felan daha eğlenceli olabilir :)[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tsubasa nın takımındaki kalecinin adı neydii yaa hatırlayanınız war mı??????[signature][hline]Remember, respect is everything! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Wakabayashi...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 basitçe, japon isimliler Tsubasa'dan; böyle avrupai fransızca, ingilizce isimler Benjaminden diyebiliriz[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ya sonuçta hepsinde bir topun peşinde koşturuyolar ve bir pozisyon bir bölüm sürüyor ama enteresandır çok güzeldiler be.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: wook, 23 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki: inisli cıkıslı sahaları.. 15 dakika asagı inmeyen topları.. sapkalı panter kaleci vakabayasi yi.. unutmak mumkun mu :) haha güzel tanımlamışsın :D[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Smokey, 01 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: wook, 23 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki: inisli cıkıslı sahaları.. 15 dakika asagı inmeyen topları.. sapkalı panter kaleci vakabayasi yi.. unutmak mumkun mu :) haha güzel tanımlamışsın :D Sonu olmayan sahalar Vurdugunda yanlara dogru esneyıp uzayan elastık gıbı toplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 abi onu hatırlamayana sadece ohannes burger derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar