Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn(7.5) sorun küpü...

kingpin

Öne çıkan mesajlar

7.5 yükledim hiç niyetim yoktu ama dayanadım.Bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor bağlanmadığı zaman troubleshoot diye bişey çıkarıo böle kendi kendine buluyor bişiler düzeltio falan bağlanıyorum bazen bağlanamıyorum sizde de oluyor mu acaba ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bişi yoktu 7.0 yüklerken nasıl bi anda sorun oldu anlamadım.
edit:Kimse kullanmıyor googletalk keşke kullansalar.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj kingpin tarafından 02 Ekim 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Net bağlantısında sorun oldugu zaman çıkıyor bende. Telekom la ilgili bi sorun. (en azından bende öyle)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

Az önce başıma geldi benimde. Elektrik gidip geldi ve modem resetlendi. Sonrasında msn bağlanamadı. Olay daha adsl tam bağlanmadan bağlanmayı denediği için gerçekleşiyor gibime geldi. Bir şekilde resolve edemediği adresin cache'ini tutuyor olabilir.

Sonuç olarak msn'i kapatıp açtığınızda düzelmesi lazım.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende MSN 7.0 var, kafasına göre açılıyor veya açılmıyor. Artık kabak tadı verdi, ben de Google Talk yükledim. Hiç olmazsa Google Talk kullananlarla konuşabiliyorum.[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

bende 7.0 var 7.5 kurdum ve hemen sildim
paso düşüp duruyodu

bu arada elektirk her yerde gittim sanırım burdada gitti çünkü

fatih

1sn falan gittim modem resetlendi pc de resetlendi benim 20milyon verip ups almak lazım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

genel sorun var sanırım bendede açılmıyo[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...