Illusion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 [Bu mesaj Illusion tarafından 01 Ekim 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Yanlıs forum kullanıcısı ıle acılmıs bı topıc ozur dılerım buradan yazmak ıstıyorum topıc ıcerıgını ; Evet arkadaşlar bu topici acmaktaki amacım kesinlikle KO yu kotulemek aşağılamak degildir.. Bence ko gayet güzel bir oyun lvl 50 char kastım oyun begenımı aldı ancak.. son günlerde yapılan skill bugu.. para dupesı... vs.. vs.. ankaradan olan arkadaşlar belki duymuşlardır kızılayda rtk cafe diye bir yer var Gold Bar = 5 YTL ye satılıor adamlar aşmış artık sadece para basıolar kafanızı yormayın ıstedıgınız serverda ayarlarlar parayı.. Sonra bakıorsunuz adam ıyı guzel assasın yarın bı bakıorsunuz sıze shadow hunter cakıo cz de buda guzel.. sonuc olarak burada kendılerı kasan arkadaşlarımda var.. tabı gm player ılıskısıne degınmıyecegım duyumlar var ama nereye kadar tartısılır.. Ben ko da char kasmak ıstıyorum ama kasarsamda bı yandan kendımı kerız yerıne koyuyorum.. neyse bence bu oyun patladı artık naparlar bilinmez[signature][hline] Forever Armada Higlander Armada Forever Cursed Curse Cursed Forever Forever Forever ! O ŞİMDİ ASKER [ Gendarme ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Aresde satıyorlarmı ? gold bar?[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pencere Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 en iyi olmak icin oynamazsan oyunu bi iddaan olmazsa güzel. yani ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Necro, 01 Ekim 2005 16:01 tarihinde demiş ki: Aresde satıyorlarmı ? gold bar? xD koparrrrrrr[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 aware yine herşeye post atmaya kalkma rekor yok sana[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 evet engellicem :D evet ciddiyim aresde 5ytl ise atalrım direq :D Bi 22 tane lasım ^_^ [signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums [Bu mesaj Necro tarafından 01 Ekim 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 necro benide koparttın helal olsun[signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bu olay acık arttırmaya kadar gider :D[signature][hline]To follow the path:look to the master,follow the master,walk with the master,see through the master,become the master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 babs son 8 ytl verem okie? ya bakın bayramda alıcam :D el öpenlerin çok olsun demezlerse :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 siz böle cafe adı gibi insanların rahat ulaşabilceği kapıları açarsanız imam cemaat ilişkisi kaçınılmaz olur.. Bakma sen burdaki temiz toplum temiz ko ayaklarına, varsa yoksa 10 kişi arkasındadır bu lafların[signature][hline]Server:Beramus Nick:joaquinn Class:AssassiN LvL:61 Clan:Weiwuer NP:103xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Birakin bu oyunu GM Turkiye'nin cesitli illerinde bazi cafelere bayilik verio adam : 100m Exp Scrool,%100 +8,+9 Scrool Gold Bar vb. itemler satio Dolar üzerinden aldigi paradan komisyon alip GM in hesabina para yatirio...Bu kadar boku cikan bi oyun daha yoktur herhalde[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x Clan : RedAlert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ANKARA da hangii cafe satıyomuş aresde 5 ytle gb hemene alayım 20-30 tane[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Beverly, 02 Ekim 2005 00:34 tarihinde demiş ki: siz böle cafe adı gibi insanların rahat ulaşabilceği kapıları açarsanız imam cemaat ilişkisi kaçınılmaz olur.. Bakma sen burdaki temiz toplum temiz ko ayaklarına, varsa yoksa 10 kişi arkasındadır bu lafların Senin ve klanın bu lafların arkasında olmadığınız kesin. Bir siz bir Moonstar içine ediyorsunuz serverın. (karus tarafında) 10 kişi arasındayım ne mutlu bana 0 dupe ile 100k np ye 2k kaldı :) Millet +3 rom, roc, rol kullanırken biz hala silver ring ile adam kesiyoruz. Parasızlıktan değil yanlış anlamayın Moradondan 1 çöp almadığım için.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:96xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 arkadaşlar ben o cafeyi buldum ama öle bişe yok gb falan satmıyolar bu adam sallıyoo :d istersenizz cafenin adresinii tel nosunu vereyiim :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar