Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç beklemezdim ama bazı şeyleri kabul etiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İngliz basını turkleri istiyor ve bazı şeyleride kabul ediyor hayatı turklerden öğrendik Buyrun

Bide bura[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Ellerosse - Hunter

[Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Ekim 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bunlar da ağzımıza emzik, fazla ağlamayalım diye..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 03 Ekim 2005 03:08 tarihinde demiş ki:
bunlar da ağzımıza emzik, fazla ağlamayalım diye..

valla nerde görsem doru laf ediosun

eh olmadı bi daha deneyin sizden çok şey öğrendik süfersiniz aşmışsınız diye pofpoflıcaklar işte
Mesaj tarihi:
ıscı ve asker acıgını karsılıycak amele ulkeyız yanı .. olduu

ıngılızler her zaman bızı destekledı cunkı ABD her zaman arkamızda bızım AB konusunda

AB amerıkaya rakıp olsun dıye kuruldu ama Turkıyenın rakıp tarafa gecmesını ABD nıye ıstesın oturun dusunun

Turkıye AB ye gıorerse AB cokucek dırek zaten catırdamaya basladı ya ekonomık bırlık olarak reform gorucek kı ıngılterenın ıstedıgı bu sıyasal bırlık ıstemıyor ıngıltere

Turkler bu kadar ugras sonunda AB ye gıremesse avrupadan uzaklasıcak ve amerıkalı veya amerıkasız cozumler bulucak

ABD bu yuzden desteklıyor sonuna kadar ıngılterede oyle

agza calınan bal yok ıstekelrı samımı ama babalarının hayrına ıstemıyorlar kendı cıkarları ısın ıcınde[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
  • Yeni Oluştur...