xueshen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 elimde philipsin 5200 cdrw ı var ama sir türlü bilgisayara tanıtamıyorum. normal cd sürücü yerine takıyorum. jumper ı ayarlıyorum ama pc tanımıyo. internettende driverını bulamadım. ne yapabilirim???[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bozuk olmasın ? birde ide kablon eskiyse aynı kablo üzerindeki 2. bir aygıtı tanımayabilir.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 cd sürücünün yerine takıpta denedim, olmadı. driverınıda bulamıyorum. başlangıç disketide tanımıyor. bozuk olup olmadığını nasıl anlıyabilirim? bide driverını nette bulamadım çok garip?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar