Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Engineer

Giber

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar demin başımdan geçen bi olayı anlatacam. Engineering ve Hunter sınıfı sanki birbirleri için yaratılmış :)

SMye giriyoruz; GRUP: 40shaman 38shaman 36mage 35rogue ve ben 33hunter.

Neyse iyi oynuyoruz güzel herşey çatçat gidiyoruz sonra rogue malı zart diye 8 elitin arasına daldı. Noldu lan naptın kazma demeye kalmadan bizimkiler takır takır inmeye başladı. Bende anladım sıra bana geliyor çektim Feign Death i. Tum grup öldü herkes rogue a saydırıyor falan filan. Tabi benim oldugumu sanıyorlar haha. Ben bi dirildim sonra jumper cable ile shamanı dirilttim anadınmı. Ulan helal olsun 33hunter grubu kurtardı sesleri yükseldi tabi doğal olaraktann.

Çok hoşuma gitti bu engineering valla herkese tavsiye ederim[signature][hline]
Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 31 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Jumper bazı zamanlar çalışıyor , yinede iyi birşey tabi[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Sosyal ağlarda paylaş

Benim warlockumda enginar :) Rogue geliyo shrink ray -250 attack power, yetmiyo tam az canı kalmıs death ray :D Gene ölmediyse bende bi kazmalık var diyorum... Sora yanıma ejder basıyorum oda ayrı bi olay :) Böle world enlarger falan derkene butun banka trinket kaynıyo :D

(not: bazen - yerine +250 olup kafama 600 falan yiyorum :D)[signature][hline]Blind Guardian
[Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...