Giber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Arkadaşlar demin başımdan geçen bi olayı anlatacam. Engineering ve Hunter sınıfı sanki birbirleri için yaratılmış :) SMye giriyoruz; GRUP: 40shaman 38shaman 36mage 35rogue ve ben 33hunter. Neyse iyi oynuyoruz güzel herşey çatçat gidiyoruz sonra rogue malı zart diye 8 elitin arasına daldı. Noldu lan naptın kazma demeye kalmadan bizimkiler takır takır inmeye başladı. Bende anladım sıra bana geliyor çektim Feign Death i. Tum grup öldü herkes rogue a saydırıyor falan filan. Tabi benim oldugumu sanıyorlar haha. Ben bi dirildim sonra jumper cable ile shamanı dirilttim anadınmı. Ulan helal olsun 33hunter grubu kurtardı sesleri yükseldi tabi doğal olaraktann. Çok hoşuma gitti bu engineering valla herkese tavsiye ederim[signature][hline] Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin Laughing Skull - 31 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 helal[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire pembe pati o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Jumper bazı zamanlar çalışıyor , yinede iyi birşey tabi[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 10 kerede 1 kere calisirsa iyidir cogu zmn calismio patliosun[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ihtiyacı oldugu zaman çalışsın.. diğer 10 kere çalışmasın boşver :D ( saçma oldu ama )[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yok iyi olmus bende direk engineering aldim huntera[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 en kötüsü ammo parasında kurtulursun[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Benim warlockumda enginar :) Rogue geliyo shrink ray -250 attack power, yetmiyo tam az canı kalmıs death ray :D Gene ölmediyse bende bi kazmalık var diyorum... Sora yanıma ejder basıyorum oda ayrı bi olay :) Böle world enlarger falan derkene butun banka trinket kaynıyo :D (not: bazen - yerine +250 olup kafama 600 falan yiyorum :D)[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sorma ya.. 18 lik bag alıcam 2 tane.. içine sırf trinket doldurcam..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar