banker Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadaşlar internet bağlantım war msn girebiliyorum. sitelere girebiliyorum. fakat her hangi bir oyunun patch ini yapamiyorum. svchost ile alakalı bir durum olabilir mi ?[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadaşlar game guard in bana gösterdigi hata ise şu. [spo1=Hata Mesaji]fail to connect the GameGuard update server. Please try again after a while, or check personal firewall settings if any.[/spo] Ama bilgisayarimda hiç bir firewall aktif degil. awast anti virüs kurulu sadece zone alarm wardı fakat onu msconfig den başlangıç tan ve hizmetlerden kaldırdım. firewall yokken varmiş gibi bir uyari aliyorum ne yapabilirim bir fikriniz var mi ??[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bende norton internet security açıkken öyle oluyordu. O tarz bir program varsa kontrol et bi açık mı kapalı mı?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Microsoft Security Service dahilindeki firewall'a baktın mı?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 GameGuard update server kapsama alanı dışında olabilirmi? yani geçici süre ile kapanmış filan :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar