LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ayarlayın buşuşmayı ben üniformayı çekip üstüme gelirim :) edit: ya bu arada bu sene 1'e geçtim(hazırlık bitti) ders prog. hakkında bişeler yapacakmıyız? hiç bir bilgim yok :)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day [Bu mesaj LonelyWolf tarafından 09 Eylül 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya bu seviye tespit sınavı ne gün delirecem!!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ÖSS,YÖS ve TCS Sonucunda Üniversitemiz Programlarına Kayıt Yaptıran Öğrencilerden İngilizce Hazırlık Sınıfına Devam Edeceklerin Düzey Belirleme Sınavı 13 Eylül 2005 Saat: 10.00 [signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yarın benim gibi freshmanların ders seçimi var ya nasıl oluyor bir anlatılsa sistem ders seçerken nelere dikkat etmeli hocalardan başka bide istediğimiz derslerin hepsini alabilmenin püf noktası nedir ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya bide English Course I dersini almam lazım ama bu dersin ismine tıklandığında iki ders çıkıyor ING 101 ve ING 102 diye bu ne demek bunların ikisinide almam mı gerekiyor ??![signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya senarious 101 veya 102 hazırlık atlama sınavında kompozisyondan aldığın nota bağlı 15 ve üzeri aldıysan 102 alıyosun 15in altını aldıysan 101 alıyosun[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu arada üstteki soruna yanıt istediğin tüm dersleri alabilmenin bir püf noktası yok[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben Jeoloji'deyim, 2'ye geçtim ama 1 de denilebilir :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 saolun evet freshmanlar yatıyoruz pusuya ders kayıt için hehe[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 itü kimyaya girdim ben de .. ya ayazağanda yurtta yer kalır mı okul açıldıktan sora??[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 kayıt olurken yurt başvurusu yapılıyodu diye hatırlıyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 golet yurt sonucları belli olmus bile..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 slycım yurtta kalmıcaktım ;o yüzden onları umursamadım kaydolurken ama kayıttan (6 eylülden) 3 gün sora ameliyat olduum için yurtta kalmam gerektii sölendi şu an da ilgilenemiorum 2 hafta sora ancak .. bazen dolmuomuş kız yurtları diye duydum ufh anama söliim yapsın[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakmin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Beyler katkı payı nedir ve nereye yatırılır bilen var mı acaba? Ne kadardır felan =) Akademik takvimde 12-16 eylül arası verileceği yazıyordu da o yüzden soruyorum. [Bu mesaj Hakmin tarafından 12 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 gidip maslakta 75. yılın içindeki iş bankasına yatıracaksın. yatırmayanı oyuyolar.ciddi ciddi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yurtta kalcak arkadaşları vadiye beklerim. Katkı payları herangi bi işbankasından öğrenci numaranızla yatırılabiliyor. Sly hayvansın ortalamamı kastın bea[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bu arada sakın komp 15 almayın ing 103 ağlatıyormuş insanları ona göre :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Sly-One, 13 Eylül 2005 00:41 tarihinde demiş ki: gidip maslakta 75. yılın içindeki iş bankasına yatıracaksın. yatırmayanı oyuyolar.ciddi ciddi. bu sene yeni kayıt oldumda bu katkı payı harç mı?yoksa ayrı bişi dahamı ödeyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 macleod harç o yani ayrı bir para değil dert etme bu arada itüye gelenler itüde okuyanlar artık ilk gün mü yapsak bir buluşma nasılsa ilk gün ders yok o olmadı ilk hafta içinde yapalım bir buluşma 75 in orda[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 naptınız millet ders kayıtlarını ben hala bilgisaya başında pinekliyom ek kontejyan diye of ki ne of[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ben 9.57'de aldım :). Erken açtı manyak sis ohe.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 perşembe öğleden sonra fizik 1 lab. için ek-kontejan bekliyorum diğerlerini ayarladım çok şükür. inş. açılır...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ehehe... ben aldım dersimi. darısı bekleyenlerin başına...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 beyler eğer buluşma yapacaksak perşembe günü yapalım. benim maslakta olduğum tek gün o :([signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 aynı günde benim maslakta olmadığım tek gün biliyor musun darestanında öle ya herkes için uygun bir gün ayarlıcaz inşallah dert etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar