Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itüye gelenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayarlayın buşuşmayı ben üniformayı çekip üstüme gelirim :)

edit: ya bu arada bu sene 1'e geçtim(hazırlık bitti) ders prog. hakkında bişeler yapacakmıyız? hiç bir bilgim yok :)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
There is no ignorance; But I don't care about the pain
There is no passion; But still it burns
There is no death; But I die every day

[Bu mesaj LonelyWolf tarafından 09 Eylül 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yarın benim gibi freshmanların ders seçimi var ya nasıl oluyor bir anlatılsa sistem
ders seçerken nelere dikkat etmeli hocalardan başka
bide istediğimiz derslerin hepsini alabilmenin püf noktası nedir ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
ya bide
English Course I dersini almam lazım ama bu dersin ismine tıklandığında iki ders çıkıyor
ING 101 ve ING 102 diye bu ne demek bunların ikisinide almam mı gerekiyor ??![signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Mesaj tarihi:
ya senarious 101 veya 102 hazırlık atlama sınavında kompozisyondan aldığın nota bağlı
15 ve üzeri aldıysan 102 alıyosun
15in altını aldıysan 101 alıyosun[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
saolun evet freshmanlar yatıyoruz pusuya ders kayıt için hehe[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Mesaj tarihi:
itü kimyaya girdim ben de .. ya ayazağanda yurtta yer kalır mı okul açıldıktan sora??[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
golet yurt sonucları belli olmus bile..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
slycım yurtta kalmıcaktım ;o yüzden onları umursamadım kaydolurken ama kayıttan (6 eylülden) 3 gün sora ameliyat olduum için yurtta kalmam gerektii sölendi şu an da ilgilenemiorum 2 hafta sora ancak .. bazen dolmuomuş kız yurtları diye duydum ufh anama söliim yapsın[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Beyler katkı payı nedir ve nereye yatırılır bilen var mı acaba? Ne kadardır felan =)

Akademik takvimde 12-16 eylül arası verileceği yazıyordu da o yüzden soruyorum.

[Bu mesaj Hakmin tarafından 12 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gidip maslakta 75. yılın içindeki iş bankasına yatıracaksın. yatırmayanı oyuyolar.ciddi ciddi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
Yurtta kalcak arkadaşları vadiye beklerim.

Katkı payları herangi bi işbankasından öğrenci numaranızla yatırılabiliyor.

Sly hayvansın ortalamamı kastın bea[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 13 Eylül 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
gidip maslakta 75. yılın içindeki iş bankasına yatıracaksın. yatırmayanı oyuyolar.ciddi ciddi.

bu sene yeni kayıt oldumda bu katkı payı harç mı?yoksa ayrı bişi dahamı ödeyeceğiz?
Mesaj tarihi:
macleod harç o yani ayrı bir para değil dert etme
bu arada itüye gelenler itüde okuyanlar artık ilk gün mü yapsak bir buluşma nasılsa ilk gün ders yok o olmadı ilk hafta içinde yapalım bir buluşma 75 in orda[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
perşembe öğleden sonra fizik 1 lab. için ek-kontejan bekliyorum diğerlerini ayarladım çok şükür. inş. açılır...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
Mesaj tarihi:
ehehe... ben aldım dersimi. darısı bekleyenlerin başına...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
Mesaj tarihi:
beyler eğer buluşma yapacaksak perşembe günü yapalım. benim maslakta olduğum tek gün o :([signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
  • Yeni Oluştur...