oreca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadaşlar merhaba.ke deki yeni görevler kısmınada baktım.çok güzel açıklanmış 7 key görevi yazısı var.6. anahtara kadar cok işime yaradı ancak,orada tarif edildiğine göre 6. anahtar asga içi veya goblin kamp yanı diye geçiyor.bense 3 gündür asganın dışına cıkmadım.benim gibi arayan en az 20 kişi daha var.eğer 6. anahtara rastarsanız lütfen bi yardımcı olup yerini tarif ediverin.hepinize kolay gelsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bu arada söylemeyi unuttum ben el morad insanıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gerizakalı gm lere o kadar anlatamadıq bug liste bak betada vardı yok 6 restart bekle ve savası :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar