zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya şöyle bir sorun var . Bluetoothun cd sinden yükleme yaptım , herşey güzel ama satart using bluetooth deyince "your bluetooth licanse does not include with use this bluetooth device diye hata veriyor" . Sorunu nasıl halledebilirim ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hatta aptal windows kendi programını kullanmaya çalısıyo dimi aynı sorun bendede var daha çözemedim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bende o sorun yok en azından :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Cintonick, 06 Ağustos 2005 16:28 tarihinde demiş ki: hatta aptal windows kendi programını kullanmaya çalısıyo dimi aynı sorun bendede var daha çözemedim. bende cozemedim mecbur windowsun bluetooth programini kullaniyorum.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 SP2 hatalarından biri... Windows'un içerisinden bluetooth driverlerini, programlarını, cpl'ini ve tüm bunların yedeklerini ayrıca driver.cab dosyasından driver'ini, yine ayrıca driver listesi dosyasından bluetooth la ilgili herşeyi silmeniz lazım. Yanlış bir işşem yaparsanız windows ciddi hatalar verebilir. Ayrıca uğraşmaya değmez. Windows'un kendi driver ve programlarını kullanmaya devam edin. Tekrardan ayrıca epox, SP2 için driver çıkarttı. pocket pc'lerde sorun çıkartıor. Epox bt'niz varsa bu driveri kullanmakta size kalmış...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 makinada win 98 se yüklü olduğunu düşünürsek :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Windows un kendi bluetooth programi nedir zgrw deki gibi bende bluetooth u taktim cd yi yukledim ayni dedigi gibi license hatasi verdi . Bluetooth u kullanamiyorum suanda hangi program varki Windows un icinde ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: zgrw, 06 Ağustos 2005 13:16 tarihinde demiş ki: satart using bluetooth öyle dersen tabi çalışmaz..start diyeceksin :P ıyyy tamam tamam gidiyorum..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ayrica cd nin yukledigi programin adi WİDComm galiba[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bu topic nasıl uplandı ya :) neyse soru hala geçerli :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bluetooth un kutusunu atacaktim tamki 2 kartonun arasina kucuk cdlerden sıkıstırmıslar :) Pek umudum yoktu ama gayet guzel calistirdi Bluetooth u. BlueSoleil Adli bluetooth programini cek netten tum ayarlarini otomatik kuruyo Derdini cok iyi anladigim icin al bak senin icin sitesini bile buldum :D http://www.ivtcorporation.com/products/bluesuit/index.php[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar