Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 T1 ve T2 den sonra cok aşmış birşey bekliyordum açıkcası.Nasılki T1 i izledikten sonra T2 nin çekilip çekilmeyeceğini düşündüysem (aynı şekilde T2 den sonra T3ü düşünmedim) bundada düşünmemek isterdim tamamen 4.bölüme hazırlık yapılmış olduğu için filmin 2.yarısını pek beyenmedim daha fazla silah sahnesi olması gerekiyordu T2 nin hastane sanesini kim unutabilirki.Birazda şarlatan yapmışlar Arnond abiyi o taktığı gözlükler nedir karizması sarsıldı biraz.Bunun yanında filme gitmemiş arkadaşlara öneri filme girmeden önce sinamaya Türkçemi orjinalmi diye sorun AS sinamasını thasaad'lan beraber gittik hiçbir Türkçe'dir diye uyarı yoktu ve filmi Türkçe izlemek zorunda kaldık.Filmin başında Terminator beklerken Terminatör görünce hung?? olduk.Bu sırada filmin sonundaki telsiz saneside inanılmaz komediydi telsizde nezamandan beri Alo Alo diye seslenilir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 sam cok uzulebılır o zaman bende yarın gıtcem sanırım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar