amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 icq da bir isim alınır ama ismin sesli harkleri e,i, olmalıdır bolca...sonra kişisel bilgilere gay ım yazılır(daha ateşli şeylerde yazılabilir) beklenir...evli çocuklu yaşlı genç birsürü sadece aklı p.n.s lernde olan abazan sürüsü çevrenizi sarar...bazıları edepli bir şekilde "naber nası gidiyo" şekl,nde muhabbete başlarken bazıları "g.t nasıl?" diyerek lafa başlar...sonra biraz muhabbet eder ve "üstünde ne var" olayına girersiniz...sonra sanal sex isteğip istemediği sorulur...ve arandıkça kazandıran hattınız varsa (mesela avea-kazan bataria) tlfn numarası verilir...adam arar sizde konuya girmemeğe çalışırsınız....adam illede konuya girecekse "evet öyle, bende yanında olmak isterim(iğrenç)", falan derisin...ve arandıkça kontörünüz çoğalır ayrıca bir kerizi keklemenin memnuniyetiyle tlfnu kaparsız...denenmiş başarıya ulaşılmıştır...ama mide ister bu bir çeşit jigololuk sayılr...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Jigololuk la ilgisi nedir ?[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 yani şimdi kontör yada konuşma şeysi kaazanmaak için karşıdaki adamla fantazi yapıosunya ...o alakaa....[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 3 milyonluk kontör için elin sapıgını mı tatmin ediyosun[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 valla sen yollarsan etmem...ama iyi oluo hani yarım saat gaz verip 30 kontör kazanmak[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yuh.[signature][hline]est sularus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 splitcam kurun kız videosu oynatın kontor isteyin aynı zamanda hiç telefonla konuşmaya gerek kalmadan kontor gondersinler işte[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 abi nasıl bi olay o elin sapıgıyla telefondamı konusulur yaw[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" [Bu mesaj Batido tarafından 30 Eylül 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Numaramı vermekten korkuyorum kontörüm de yok bana konmöt gönder gizli numaradan arıycam seni demek daha mantıklı olabilir. Tabii ki denemedim.[signature][hline]Ethernassımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 konu baslıgına gay lıge ılk adım olarak yapsaydın daha mantıklı olurdu hanı para ve kontur ıcın !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar