Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icq kullanan sapıkları kekleme öğretisi

amon

Öne çıkan mesajlar

icq da bir isim alınır ama ismin sesli harkleri e,i, olmalıdır bolca...sonra kişisel bilgilere gay ım yazılır(daha ateşli şeylerde yazılabilir) beklenir...evli çocuklu yaşlı genç birsürü sadece aklı p.n.s lernde olan abazan sürüsü çevrenizi sarar...bazıları edepli bir şekilde "naber nası gidiyo" şekl,nde muhabbete başlarken bazıları "g.t nasıl?" diyerek lafa başlar...sonra biraz muhabbet eder ve "üstünde ne var" olayına girersiniz...sonra sanal sex isteğip istemediği sorulur...ve arandıkça kazandıran hattınız varsa (mesela avea-kazan bataria) tlfn numarası verilir...adam arar sizde konuya girmemeğe çalışırsınız....adam illede konuya girecekse "evet öyle, bende yanında olmak isterim(iğrenç)", falan derisin...ve arandıkça kontörünüz çoğalır ayrıca bir kerizi keklemenin memnuniyetiyle tlfnu kaparsız...denenmiş başarıya ulaşılmıştır...ama mide ister bu bir çeşit jigololuk sayılr...[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

Jigololuk la ilgisi nedir ?[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...