Alemci Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Lvl 60 Alliance Rogue umu satmayı dü$ünüyorum 622 gold da parası war characterimin ankara içinde birine satmayı dü$ünüyorum parayı elden almak daha mantıklı geliyo ilgilenen olursa msj atsın..[signature][hline]Anti Sat Warrior Options a.k.a Aswo Mørda for Seraphim Alemci Forever... Jessie Jackal a.k.a Champion[dv] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 O kadar rogue aramıştım zamanında birisi çıkmadı, şimdi ise şansa bak hemde ankarada :) Shamanla idare ediyoruz artık[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj attım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boramir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 öm attım eger satmadıysan goruselim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alemci Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yok satmadım henüz msn den daha rahat konu$abiliriz sanırım ilgilenenler öm dan msnlerini yazarsa ekleyebilirim[signature][hline]Mørda for Seraphim Alemci Forever... Retired Jessie Jackal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boramir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 msn nını ver goruselım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar