Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warcraft 3 te mouse takilmasi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer yavaşşş yavaşş gidiyorsa (ki bndede yapıyor :D) video ayarlarından çözünürlük değerlerini 32 renkten 16 renk haline getir (buda 800x600-32 değil 800x600-16 seçmen demek oluyor. 800x600 olmak zorunda değil isteğe göre değişebilir :D)[signature][hline]Acımasız olma şimdi bu kadar
Dün gibi dün gibi çekip gitme
Bırak dolanayım ayaklarına
Kum gibi esip geçme
Mesaj tarihi:
Valla benim bildiğim hangi bilgisayarda denediysm o oyun 32 bit renkte yavaşlatıyor mouse'u (Gerçi bi bilgisayrda yavaşlatmamıştı ama oda Nasa bilgisayarıydı sanki :D) Am asorun başkadır bilemem. Ama gecikmeli ilerliyorsa sebep budur.[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum.
Mesaj tarihi:
mause den donma kastin böyle arada sirada mause birden sapitoyr ekranin en üst kosesine fln firliyor..catisma sirasinda oluyor bazen bende felaket bi durum rezillik:)dediğim gibi ise yapabileceğin bişe yok sanirim mause mi değiştirdim gene ayni problem war..ama donuyorsa sadece sanirim çözüm bulabiliriz..
Mesaj tarihi:
Eski bi guno ben 1,14 denberi böle bi sorun yaşamıyorum, hardware'la ilgisi yok.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
sabitlenmesinden veya bi köşeye gidip orda sabitlenmesinden[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
cuce bendede oluyor aynisi bi koseye gidiyor sabitleniyor..ama mause yi hareket ettirince düzeliyor cok kisa süreli bi sorun fakat işte karmasa sirasinda olunca siçiyorsun..bi çözüm bulursan banada haber ver:)
Mesaj tarihi:
cözümü ben değil blizzard 5-6 patch önce buldu zaten =) baya bı süredir yaşamıorum bu sorunu.[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...