kmert Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Oyuna başlayalı bir kaç hafta oldu.Şu anda lvl 11 E/Mo charım var.Aktif ve iyi bir Türk guildi arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bir kaç haftada lvl 11 azmış be. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Dark Saga var çok adam var online pek yok :D Pati nin var yukardaki sticky de göründüğü üzre bide geçen gördüm ccc kisaltmali bi guild vardi yeni kurmuşlar TRC vardi bi zamanlar öldü herhal ole işte[signature][hline]GW--Lord Khell-- 2 be or not 2 be Kara Pöti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 trc bitti diye biliyorum bende...[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender The Servant of Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bugün TURK diye bi guild gördüm, Birde Legion of chaos var Türk. Bende yaklasık 10+saat online im.Acemiyim,tekliflere açığım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Türk Guildlerini officerlarıyla birlikte bana pm atın da ekleyelim listeye.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar