Vergil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 arkadaşlar swg'de nasıl video çekebilirim mesela oynadığım ya da yapcağım pvp yi video yu kaydetmek istiyorum nasıl yapabilirim bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 fraps[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 topic ismini büyük harflerle açmanın, bağırmak anlamına geldiğini ve forumun diğer sakinleriyle birlikte benim de antipatimi çektiğini biliyor muydunuz? artık biliyorsunuz.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bilmiyorduk affet yeni öğrendim ! sorry kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar