MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Gitmiş araştırmış olan var mı? İnternet ve danışmanlık şirketleri sayesinde oldukça fazla araştırma yaptım. Genel verilebilecek bilgiler dışında gidenlerin/yakınında gitmiş olanların veyahut kendi bildikleri olanlar bi zahmet bildiklerini paylaşırlarsa, paylaşımcı ruhun, forum mantıüının ne yüce şey olduğu görülür.. :P Kısaca bu konuda "genel söyleyecekleriniz" dışında bildiğiniz bişiler var mı? Eski konulara da baktım onların üstüne söylenecek şeyler ?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ozellikle ne bilmek istiyosun?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gitmeyi kafaya koyduysan, ulkeden cikmadan onceki listen: - bursa'ya gidip iskender ye. - edirne'ye gidip ciger ye. - guzel guzel rakini ic, bildigin guzel bi iskembecide yeni gunu karsila. - kestane sekeri, pismaniye ve lokum al gitmeden once. - sampiyon'a gidip kokorec ye. - fatih/cukurbostan'a gidip gorali ye. - silivri taraflarina yakinsan gidip midye tepsisi kapat, gidebiliyosan izmir tabii ki... - edirne yolunda tekirdag'da ya da kirklareli'de durup kofte ye; tekirdag'da meydandaki cesmenin saginda gosterissiz bi yer vardi, orasini tavsiye ederim. - susurluk; tost ayran... sanirim bu kadardi. ha bi de sufle, sutlu nuriye, baklava. evet simdi tam oldu liste... bunlari mutlaka mutlaka ulke sinirlarini terketmeden yemen gerekiyo... edit: unutmusum, kurufasulte ftw![signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 21 Eylül 2005 04:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kunefeyle kumpir uzulmesin ama...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet ya... bak dusundukce daha da cikiyo, saksuka haydari falan... abi mezelere de saldir, yok hicbi yerde...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 :) said: aquila, 21 Eylül 2005 04:37 tarihinde demiş ki: ozellikle ne bilmek istiyosun? iki başlık altında : Buradan gitmiş biri olarak bana verebilecekleri öneriler ve okudukları şeye göre bana verebilecekleri öneriler. Ağırlıklı olarak deneyimlerle oluşmuş öneriler, nasihatler.. Ama her türlü bilgiye açığım..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ya uni uni iste.. bi farki yok. gidecegin okul cok seyi degistiriyo. mesela benim okudugum okulda isteyen kendi major'ini yaratabiliyo. diyosun iste "ben matematik agirlikli ekonomik uluslar arasi iliskiler mezunuyum hede hodo" tabi sonra graduate programlara basvururken sorun oluyo bu bi miktar ama yine de olabiliyo yani. derslerini cogu okulda kendin secersin, turkiyedekinden baya bi farkli oluyo bu. yani istemedigin dersi sonra alirsin. ama tabi o kadar ozgur degil mesela 200'lu dersleri almak icin 100'lu derslerden requirement varsa, 100'leri bir an once tamamlamak gerekir. bunun disinda cogu yerde calismak cok avantajli. kampus icinde calistiriyolar ve deli gibi para kazaniyosun (tr ile karsilastirirsan). TR'de yazin parttime calisanlarin 1.5 kati kadar aylik para aliyosun genelde. ama gittigin yere de bagli. guneye indikce saat basi ucret artio. buna karsilik bolgede yasam da pahalilasiyo. tavsiye baska... ne tur okula gidecegine iyi karar ver. ne istedigine daha doorusu. benim okulum 2000 kisilik. ben memnunum herkesi taniyorum. kampus kucuk kampus. dersler max 40 kisi ki genelde ortalama 15 20. buna karsilik 40000 kisilik okullar da var, bi derse anfide 1500 kisi giriyo.. baska ne bilmek istersin bilmiyorum ki... sen sana soylediklerimizi ye, her seyin ustesinden gelirsin merak etme.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: MartinLGore, 21 Eylül 2005 03:31 tarihinde demiş ki: Gitmiş araştırmış olan var mı? İnternet ve danışmanlık şirketleri sayesinde oldukça fazla araştırma yaptım. Genel verilebilecek bilgiler dışında gidenlerin/yakınında gitmiş olanların veyahut kendi bildikleri olanlar bi zahmet bildiklerini paylaşırlarsa, paylaşımcı ruhun, forum mantıüının ne yüce şey olduğu görülür.. :P Kısaca bu konuda "genel söyleyecekleriniz" dışında bildiğiniz bişiler var mı? Eski konulara da baktım onların üstüne söylenecek şeyler ? benim bi arkadaşım ukraynaya gıttı kendısı anlattı fln yani sosyal imkanları yokmuş (ben gitmeyi düşünüyordum sırf kızları guzel dıe ama sora dıkkat edınce turk kızları da afet) ayrıca ukraynada genellıkle mutfagından yemek yıyemıorlarmıs kullanılan yağ yuzunden dıokı yakında bı mc donalds var ondan yıyorz fln dıo son olarak da dedıgı laf kendıne yetemıyorsan gıtme.. bi arkadaşım abd ye fln gıdıor yani ancak benım sana solıyecegım tek bır soz vardır ülkemiz içeriden güzel gözukmeyebılır ancak gerek coğrafyası gerek anavatanımız olarak türkiyeden daha güzel bir ülke düşünemıyorum en yakın ornek olarak gs - tromso macında gorduk eylulun basında karyagıyor oralara bakınız ingilterede gunes acınca okullar tatık edılıyor almanya desenız ole bizim memleketimiz cok guzel memleket dışarıya cıkıpda memleket ozlemı cekmeye gerek yok arkadaşım bunlar benım goruslerımdır ben sadece kendı goruslerımı yansıttım ne kadr katılırsın bılemıyorum[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 teşekkürler verdiğiniz bilgiler için..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 forum.mezun.com yurtdışı eğitimle ilgili her türlü sorunu burada sorabilirsin[signature][hline][ quote ]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 öncelikle hangi dilde eğitim görmek istiyorsun? hangi ülke? avrupa amerika? amerika ise ivy league mi düşünüyorsun yoksa sıradan bir unimi? avrupa ise hangi ülke? bildiğin yabancı diller, extra curicular aktiviten neler? bir müzik aleti çalarmısın, sporda madalyan varmı? not ortalaman 3.5 üstümü? okuduğun okul bir board okulumu(yani yurtdışı tanıyormu? hacı hasan lisesinden gidemezsin mesela) gibi şeyler önemli. o kadarda kolay değil iyi bir uniye girmek orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Simdi gitme yolun onemlidir. Eger baslangictan yani lise diplomanlan universiteye gireceksen oncelikli olarak dil ogrenimi alman gerekiyor.. Ki her universite ogrenciye dil ogrenimini gecirecegi 1 sene boyunca oturum alma hakki tanimiyor.. İkincisi bitirdikten master ve doktora amacli onda zaten problem yok.. Erasmus felan dusunursen onlarda zaten uni deki egitim gorevlileri yardimci olur. Tam olarak ne istedigini soylersen ben sana yardimci olabilirim..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Glatheros, 30 Eylül 2005 19:35 tarihinde demiş ki: öncelikle hangi dilde eğitim görmek istiyorsun? hangi ülke? avrupa amerika? amerika ise ivy league mi düşünüyorsun yoksa sıradan bir unimi? avrupa ise hangi ülke? bildiğin yabancı diller, extra curicular aktiviten neler? bir müzik aleti çalarmısın, sporda madalyan varmı? not ortalaman 3.5 üstümü? okuduğun okul bir board okulumu(yani yurtdışı tanıyormu? hacı hasan lisesinden gidemezsin mesela) gibi şeyler önemli. o kadarda kolay değil iyi bir uniye girmek orada. abartma bea.. tamam dooru soylediklerin de yani abartmamak lazim o kadar da... girilir yani, girmek isteyince, ne yapman gerektigini duzgun sekilde sorup sorusturunca her sey olur; korkutmamak lazim insanlari, yurtdisi isi o kadar zor degil.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben bile girdim =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Glatheros, 30 Eylül 2005 19:35 tarihinde demiş ki: gibi şeyler önemli. o kadarda kolay değil iyi bir uniye girmek orada. almanyada iyi bir uniye girmek kolay, ama girince cikmasi kolay degil.zaten egitim cok agir oldugu icin herkesi alabiliyorlar.diger ulkeleri bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hepsi aliyor.. Ya almayan yok gibi bir şey..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar