MiC_CheCK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Arkadaşlar ben knight online nı daha yeni keşfettim vede internetten indirdim. Ancak şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Birsürü forum sitesinde aradım, ne yapacağım hakkında pek bişi elde edemedim. Oyunu açtığımda "e-games" felan filan geliyor ve benden account istiyor. Sitesine giriyorum account almak için ancak vermiyor. Sorun çıkıyor. Bunun başka bi yolu veya bu yoldan bana detaylı bi şekilde anlatırsanız çok sevinirim... :::TEŞEKKÜRLER::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sen malezya yı indirmişsin orda üyelik işlemleri biraz garip sen www.knightonlineworld.com sitesinden indirceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiC_CheCK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 oradan deniyorum ama bi türlü indiremedim. Bide oradan üyelik aldım ama sisteme işlemedi galiba. Login olumaya çalışıyorum, olmuyo. Neyse bi daha deniyim. Bide tekrar indirmeden pacht felan bulabilirmiyim. Bu malezya serverini iptal etmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 abi salla mykoyu. merchantta item satıyosun para gelmiyo bazen. herkes macrocu czye çıkılmıyo. banakaya item koyunca bazen oyun hata veriyo fln filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar