Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Explorer Hatası

KereM

Öne çıkan mesajlar

Ya biri yardım etsin lütfen!!Windows u her açtığımda "Explorer.exe uygulama hatası" diye bi yazı çıkıyo.Tamam'a basıyorum ekranda sadece masaüstündeki resim duruyo başka hiçbir simge yok.Windows cd sini koyup onar diyorum ama her zaman yazdığım seri noyu şimdi kabul etmiyo.Format atmak zorundamıyım yoksa başka çözümü var mı?Format atarsam 3 tane film gidicek c den.Yazık olcak.Şimdiden Sağolun.
Sosyal ağlarda paylaş

Olmuyo ya çalıştır yazdım ,run yazdım ,rundll.exe setupapi, InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%Infie.inf yazdım ama hiç biri olmadı.Hepsinde "windows ... bulamadı" diyo[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!...
Sosyal ağlarda paylaş

xp key changer diye bir çok ufak program dolanıyor. hatta programa bile gerek yok xp içinden anlatımı var. onu bul bi şekilde. elinde olan serial'ı gir. sonra repair de ilk anlattığıN gibi. serial sorunu çıkarmaması lazım bunu yaptığında.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Pekiii o Zaman son bişey soruyorum ve formata başlıyorum.Acaba bilgisayarın şu anki halinde yani explorer yokken c den d ye dosya kopyalayabilirmiyim ben bakındım ama bulamadım bişey.Son kez bilen varsa söylesin 5-10 dk. daha burdayım[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...