KereM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ya biri yardım etsin lütfen!!Windows u her açtığımda "Explorer.exe uygulama hatası" diye bi yazı çıkıyo.Tamam'a basıyorum ekranda sadece masaüstündeki resim duruyo başka hiçbir simge yok.Windows cd sini koyup onar diyorum ama her zaman yazdığım seri noyu şimdi kabul etmiyo.Format atmak zorundamıyım yoksa başka çözümü var mı?Format atarsam 3 tane film gidicek c den.Yazık olcak.Şimdiden Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bak benim bildiğim tek şey belki bu...windows xp mi?[signature][hline]In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Evet xp.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ctrl + alt + del yap yeni görev e tıkla. oraya explorer yaz sonra çalıştır de. çok düşük bi ihtimal ama düzelir belki.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yaptım ya olmuyo[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Edit: Zopik benden önce yazmış [Bu mesaj CaNNi tarafından 02 Ekim 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 "Uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000022).Sonlandırmak için tamam düğmesini tıklayın" Yazıyo[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 1-Başlat'a girip "çalıştır" a tıklıyoruz. 2-Sonra tırnak işaretleri olmadan şu satırı yazıyoruz; "rundll.exe setupapi, InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%Infie.inf" 3-Entera bas. 4-XP cd si istiomuş bu sırada...[signature][hline]In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 iyi de başlat da yok ki.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 valla o kadarını bilemiyceğim sadece bilgiyi yazdım bi yere kaydettiğim.[signature][hline]In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Alice'in dediğini benim sana explorer.exe için anlattığım şekilde yap.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Olmuyo ya çalıştır yazdım ,run yazdım ,rundll.exe setupapi, InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%Infie.inf yazdım ama hiç biri olmadı.Hepsinde "windows ... bulamadı" diyo[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yeni görev > cmd oraya onu yaz[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mission Failed:) Olmuyo[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 öl sen kerem boşver :)[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 xp key changer diye bir çok ufak program dolanıyor. hatta programa bile gerek yok xp içinden anlatımı var. onu bul bi şekilde. elinde olan serial'ı gir. sonra repair de ilk anlattığıN gibi. serial sorunu çıkarmaması lazım bunu yaptığında.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bence de :)ne işmiş be öffffff.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Pekiii o Zaman son bişey soruyorum ve formata başlıyorum.Acaba bilgisayarın şu anki halinde yani explorer yokken c den d ye dosya kopyalayabilirmiyim ben bakındım ama bulamadım bişey.Son kez bilen varsa söylesin 5-10 dk. daha burdayım[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Neyse bana geçmiş olsun artık ilginiz için hepinize teşekkür ederim.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Formatsız Windows kur, düzenlesin...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar