raistlin14 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 arkadaslar valla daha oncede yazdim kusura bakmayin yine soruyorum uo yu nereden yukleyebilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlin14 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 abi bi soyleyin ayip oluyoooooo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 uo yu mu bende yüklemeye çalıştım netten ama olmuyo cd sini al abi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bak bide aklındabulunsun yardım etmez bunlar oynama cart curt diolar nedense anlayamadım irade meselesi abi oyun sonuç olarak sen cd sini al baba takılalım birlikte bende yeniyim bişeyler kaparız oynarız :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 http://download.gamezone.cz/UO/UOAOS_July_03.exe arkadaşım burdan yükle age of shadowsz bu hadi kolay gelsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlin14 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 abi karsimda internet dururken cd sini ben ne yapiyim dogru dugru duzgun yukleme yeri soyleyin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bu link işe yarıyo burdan yükle işte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar