Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mef'te sınav sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Ben bu sene Lise 2'ye gidiyorum. Ama 1+4'üm. Gelecek sene alan seçeceğim. Mef'te Lise 2 kursuna yazıldım. %100 burslu olarak. Neyse sınav yaptılar en iyi ikinci sınıfta çıktım. Ama alan sınavına da girmiştim çünkü 1+4 sınıfı açmaya zahmet etmemişlerdi. Sonra müdürle de konuşup annemi ikna ettim ve alan seçmişlerle kafam karışacağından, haftada bir gün Lise 1 tekrarı yapmama karar verdik.

Bu sefer de farklı bir sorun çıktı. Lise 2' sınavında en iyi ikinci sınıfı kazanan ve %100 burslu okuyan bir öğrenciyi Lise 1 için de seviye tespit sınavına sokmak istediler. Onu da zorlamama rağmen kabul etmek durumunda kaldım. Annemler şu anda yurt dışında. T&aksi ile gidecektim sınava. Ama şubenin yerini de bilmiyordum. Adama adresi verdim, adam bana "Kadıköy'de miting var. Etraf karışık. Giremem mitingin ortasına. Altıyol'da bırakırım. Sen girersin mitingin içine." dedi. Ben zaten normalde bile sefil bir şekilde :) kadıköyden korkarım. Tek başıma da gidemem mitingin içine, gitsem de bulamam. Yerini bilmiyorum.

Neyse az önce eve döndüm aradım derhaneyi. Acil bir işim var dedim. En güzel bahane budur diyerek. Adam da bana "Eğitiminden daha acil bir şey olamaz" dedi. Ya Allah korusun bi aile yakınıma bişey olsa eğitim daha acil diyip sınava mı gitmem lazım. Tamam yeterli bi açıklama yapmadım ama ailenin özel bir şeyi de olabilir. Böyle yargılaması beni üzdü. Bu adamlar mı eğitim verecek bize ya... Çok kızdım. Yorum yaparsanız sevinirim.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay gelsin ama hem kalda okuyup hemde kadıköyde nasıl dershaneyi bulamadın anlamadım :) sonuçta hayatın bu dönemi kadıköyde geçecek yani. Mef'e gelince eğer tm ve ts olmayacaksan boşuna gitme kaldan gidipte oradan iyi yaban ben duymadım uğur veya fen bilimlerine git bence tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten annemin zoruyla gidiyorum bu sene dershaneye. Kaldayım ama evden okula okuldan eve. Gezen arkadaşım olsa gezerim ama sadece internet kafeye gidiyorlar. Ben de bunu sevmiyorum. Bi cafede sohbet etmek daha cazip geliyor. Ama winning'e giderim o ayrı :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...