Cardinall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: vimpir, 26 Eylül 2005 23:10 tarihinde demiş ki: allah sahipli buyutsun cok tatli Sagol kardeşim Allah razı olsun[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çok güzel :) direksiyondaki poz ayrı birşey zaten. hadi binin de gidelim artık kardeşim pozu vermiş.[signature][hline]Biziz | Değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Tarçin büyünce benim oglumun nami değer Pa$anin e$i olucak ilk tani$malarinda pa$a biraz sert davransada $uan iyi anla$iyolar bu arkada$ tarçin'i almadan önce 1 hafta boyunce köpeği vitrinden sevdi köpek yabancilik cekmedi yani :) ahahha pasaj daki herkez bize ters ters bakiyodu dimi len:) [Bu mesaj Koex tarafından 01 Ekim 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Hemde Nasıl kardeş ya Ama Biz Başlık parası istiyoruz 10 kıloluk amma olmadan bi iş yatar bılıyosun oncden anlaşmıştık 4 ay sonra nasılsa birbirlerini yiyecekler[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Buda Namı Dğer Paşha Hangi Paşha Derseniz Nerden Nereye Bi Nostajji Yapalım Bi Paşhayı hatırlıyalım Nerdeeeeeeeen !!!! Nereyeeeeeeeee !!![signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 2. resimdedegördüğünüz gibi bu tatlı yaratıklar bi şerefsiz haline gelip bizi ısırıyor cok heveslenmeyın yani :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bu Sabah çektiğim resim işte Tarçın karşınızda :D[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker[Bu mesaj Cardinall tarafından 02 Ekim 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yerim beni onu yaa:) ayyhh:) maşallah:)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Büyümeye Başladı köpeğim Ve inanılmaz tatlı olmaya başladı [signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sağ kulagı biraz kırılmış gibi moralim bozuluyor[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar