Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğim Tarçın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
vimpir, 26 Eylül 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
allah sahipli buyutsun cok tatli

Sagol kardeşim Allah razı olsun[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Tarçin büyünce benim oglumun nami değer Pa$anin e$i olucak ilk tani$malarinda pa$a biraz sert davransada $uan iyi anla$iyolar bu arkada$ tarçin'i almadan önce 1 hafta boyunce köpeği vitrinden sevdi köpek yabancilik cekmedi yani :) ahahha pasaj daki herkez bize ters ters bakiyodu dimi len:)

[Bu mesaj Koex tarafından 01 Ekim 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hemde Nasıl kardeş ya Ama Biz Başlık parası istiyoruz 10 kıloluk amma olmadan bi iş yatar bılıyosun oncden anlaşmıştık 4 ay sonra nasılsa birbirlerini yiyecekler[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:

Buda Namı Dğer Paşha Hangi Paşha Derseniz Nerden Nereye Bi Nostajji Yapalım Bi Paşhayı hatırlıyalım

Nerdeeeeeeeen !!!!

Nereyeeeeeeeee !!!
[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
2. resimdedegördüğünüz gibi bu tatlı yaratıklar bi şerefsiz haline gelip bizi ısırıyor cok heveslenmeyın yani :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:

Bu Sabah çektiğim resim işte Tarçın karşınızda :D

[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

[Bu mesaj Cardinall tarafından 02 Ekim 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

Büyümeye Başladı köpeğim Ve inanılmaz tatlı olmaya başladı

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
sağ kulagı biraz kırılmış gibi moralim bozuluyor[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

• Yeni Oluştur...