Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğim Tarçın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onlar 2 gun önce çekilmiş resimler yada gün geçtikçe abartısız büyüyor ben bile farkında degılım Allah Yardımcım olsun :D[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker
url=http://www.nebula.gen.tr/forum/viewtopic.php?t=9168]Nebula FoTo Albümü[/url]

Mesaj tarihi:
Sibirian husky[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Birazkırmalık varama ben bunun anne ve babasınıda inceledim butun kardeşleri siyah beyaz veya beyaz sadece bu kahverengi beyaz bide dişi olması süper oldu :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Acaip Hızlı büyüyorlar arkadaşım temmuzda almıştı huskyisini hatta burayada koymustu adı paşha 2 aylık ken almıştı benimkide 2 aylık ve onunki şimdi düz duvara tırmanıyor Öyle olmasını istemiyorum böyle kalması çok güzel :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:

buda bi diğeri Masum olduguna bakmayın Arsız Ve utanmazdır :)

Tarçın Esnerken :)
[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Çok tatlı bi köpekk acaip şirin bişi çok şanslısın ya bnde istiyorummmmm ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Çok hıçkırıyor Neden acaba Hıçkırmasından uyandım[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Çok Çakalız ya :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

• Yeni Oluştur...