jewels Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 istanbulluyum ve kendime (özellikle haftasonları) oynayabileceğim arkadaşlar arıyorum ilgilenenler mail atar yada kendime nası parti bulacağım konusunda tavsiye verirse memnun olurum herkese ii oyunlar![signature][hline]mastermc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Nerede oynarsınız oynarsanız? Ve ne zaman? Bi de yaş sınırı?(alt sınır) Bunlara göre oynayabilirim.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 partim yok kendime parti arıyorum yer farketmez avrupa tarafı olmak şartıyla gelebilirim yaş 17[signature][hline]mastermc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 evet nerde ve ne zaman ne oynatcaksın böyle ortaya bi laf atmıssın ama brz açıklaman gerekir bence ne gibi insanlar arıosun falan[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yer konusunda bağımsızım şu anda yenibosna da kalıyorum(yatılı öğr.)[signature][hline]mastermc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: jewels, 30 Eylül 2005 16:50 tarihinde demiş ki: partim yok kendime parti arıyorum yer farketmez avrupa tarafı olmak şartıyla gelebilirim yaş 17 Yok abi Anadolu yakasındayım ve zamanım da kısıtlı. Bulmak istiyosan daha ayrıntılı bilgi vermen gerekir bence. Bu arada Deathlord, abi imzada küfür serbest mi? Hangi dilde olursa olsun küfür var yani.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hmmm yaş grubum olması tercihimdir söylediğim gibi yatılı öğrenciyim haftasonları boşum bu arada açıkla derken tam ne demek istediğini anlamadım ama gıcık bi dm diilim olmam da kendi kurduğum bir kaç haritam var başka da ne diyebilirim ki?[signature][hline]mastermc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yaa oyunu hangi dünyada oynatcaksın demek istedim yani dragonlance mi vampire mi ............ anla işte[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dragonlance[signature][hline]mastermc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Fr olsaydı keşke >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 arkadaşlar dm partisini bulmus zaten onun için bu konuya daha fazla mesaj atmaya gerek yok bu arada fr oynatcak dm bulursaanız ben de ilgilenirim:)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 efem yeni konu açmayayım dedim burda bişi söölicem: bir post üzerimdeki deathlord ile eve çıktık ve oyun oynayacak arkadaş(lar) arıyoruz... dm de yok bi de dm iyi olur hani :-) üsküdar-selimiyede evimiz var, oyunlar bizde oynanabilir... fr olursa süber olur... ilgilenenler özelden gelirse tanışırız... [signature][hline] yorgun bitkin :down: ufff [Bu mesaj turambarturin tarafından 02 Ekim 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar