xarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 power tuşuna basınca bikaç bip (çok kısık seste) alıyoruz ve açılışta dönmeye başlayan fanın durduğunu görüyoruz. yani güç kesiliyo.. ramleri çıkartıp takıp denedik anakartı biraz bızıkladık sonra yararsız olduğunu farkettik.. belirli bir süre sonra kapatıp açma denemeleri sonuç veriyo ve bilgisayar saatlerce sorunsuz çalışıyo.. ne yapmalıyız yani bilgisayarı ömür boyu açık mı bırakmayı deneyelim?[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 o çıkan bip ya da biip seslerinin anlamları vardır. tam olarak yazarsan belki söyleyebilirim. olay donanımsal bir sorun bu arada. yine de en sık karşılaşılan şeylerden biri ekran kartının tam oturmaması ya da gevşemesidir bu tip durumlarda.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ram yanması da olası[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Zopik, 02 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: o çıkan bip ya da biip seslerinin anlamları vardır. tam olarak yazarsan belki söyleyebilirim. Makine, mors alfabesi ile iletişim kurmaya çalışıyor olabilir:P "şimdi 3 uzun 2 kısa bip var, vs vs" :)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Zopik, 02 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: o çıkan bip ya da biip seslerinin anlamları vardır. tam olarak yazarsan belki söyleyebilirim. olay donanımsal bir sorun bu arada. yine de en sık karşılaşılan şeylerden biri ekran kartının tam oturmaması ya da gevşemesidir bu tip durumlarda. bilgisyar açık kaldığı sürece yani bundan kastım fana güç geldiği sürece aralıklı kısa biplemeler gönderiyo.. şimdi bilgisayar açık az önce elektrik gitti geldi açabildik..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bu arada ekran kartımız onboard.. ramlerde de şu anda çalıştığına göre büyük ihtimalle problem yok, ben anakarttan olabilir dedim :( bakalım ne çıkıcak zamanla daha net belli olur..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Heh bi daha olursa not et bi yere yazarsın bakarız.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: elektrot, 02 Ekim 2005 13:52 tarihinde demiş ki: said: Zopik, 02 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: o çıkan bip ya da biip seslerinin anlamları vardır. tam olarak yazarsan belki söyleyebilirim. Makine, mors alfabesi ile iletişim kurmaya çalışıyor olabilir:P "şimdi 3 uzun 2 kısa bip var, vs vs" :) Yok farklı ikisi :p[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 evet o bip sayısı ve aralığı önemli[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bilgisayara güç gelip geri gitmesi olayı değişen uzunluklarda gerçekleşiyo yani buna bağlı olarak biplemelerin sayısı da değişiyo şöyle yorumlayabilicem 1 saniyeden daha kısa sürede bir bipliyo, ya bip var bide hdd ışığı sönüyo fakat power ışığı açık kalıyo..[signature][hline]harbi? [Bu mesaj xarion tarafından 02 Ekim 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar