Sesshoumaru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 :( kimse bilmio mu yaw inuyashayı? bilmiosanız msj atında konuşalım gerçekten müthiş bişey çünkü :( [signature][hline]Dokkasou, Kekkaigiri & Hiroikatsu [Bu mesaj Sesshoumaru tarafından 01 Ekim 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 tamam sakin ya :D ben seriyi izlemedim hepsi de yok zaten ama filmlerinin bazılarını izledim (ki 9-10 tane filmi olduğuna göre, iyi bir performans sayılır) konu hakkında da bilgi sahibi sayılırım. sen başla anlatmaya biz araya gireriz[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sesshoumaru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 oh yaa sonunda ya ben çok seviorum ama bu filmlerini falan buşlamıorum nerden bulabilirim?(özür dilerim 2 tane açtığım için kızmayın :(:):P)[signature][hline]Dokkasou, Kekkaigiri & Hiroikatsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ben tamamını izledim ve çok ani bitirildi diyorum. Tamamı var bende ve pek memnun değilim. Bir kere sanırsam GS Destiny yayınlanacağı için kaldırılmıştı, bu da bariz hızlandırmış herşeyi... Hoş değildi.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Buradan: Anime-4-Ever bu arada özür dilerim 4 filmi varmış, sanırım One piece ide buna eklemişim Inuyasha Ek Bilgi[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sesshoumaru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 tanoren çok saol baba ya ne zamandır arıorum bulamadım bi türlü valla allah razı olsun! konuşmak istiosanız ben hala konuşabilirim :D işim bitti die çekip gitmem yani :D[signature][hline]Dokkasou, Kekkaigiri & Hiroikatsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ya güzel seri de hepsini izlememe rağmen sonunu hiç beyenmedim.Direk 167 bölümden sonra öle son olmaz ya.[spo1=Sonu]Bu kadar zaman izlediniz sağolun ama hala kötü adamın peşindeyiz, gelecekte inşallah başarıcaz, görüşürük şeklinde bitiyor.[/spo][signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Spoiler süper yalnız... :D Öyle bitirildiğinde adam onca bölüm sonra deli olmasın da ne yapsın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ama movie ler güzel ve hala çıkmaya devam ediyorlar.En azından sonları böle mantar olmuyor yoksa sonu dışında ben seriyi sevmiştim.Hatta tavsiye eserim 167 bölümlük seri 166sını kasın izleyin 167nin sonunu boşverin.Baya zevk alırsınız.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yalnız bu seride kötü adam kim onu çıkaramadım ınuyasha'nın kardeşi (adını unuttum) bunların ğeşinde tamam, birileri de kristal parçalarının peşinde ama gerçek bir kötü yok bence. En fala rakip var diyebiliiriz Seriyi tam olrak izlemediğimi burada tekrarlar, izleyenlerden yardım beklerim NOt: spoiler de kabulümdür.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 [spo1=Kötü adam]Abisi rakip gibi doğru.Arada öldürme teşebbüsü oluyor ama o da rekabetin tadı tuzu biberi zaten arada tam kesicekken "Yok ben seni böle kesmem" filan diyor.Zaten abisi ilerde peşinden pek öyle ateşli bir şekilde de koşmuyor.Ayrı kulvarlarda o kristal toplayan şu an adını unuttuğum adamın peşinden koşuyorlar.Onun ilerde hakikaten kötü olduğunu anlıyorsun.Hem abisini hem de Inuyasha'yı öldürmeye kalkıyor zaten.[/spo][signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. [Bu mesaj Calier tarafından 02 Ekim 2005 09:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Az önce 166-167'yi izledim. ulan 4 dvd'yi bunun içinmi izledim ben? Gayet 20 bölümde çok süper bi seri çıkarabilirlermiş ama yok illa 150 bölüm yapacaklar. İlla bokunu çıkaracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Inu yasha final Act yayinlanmaya basladi ilk 3 bolum izledimde kim yaziyor bunun senaryosunu degismis galiba :) yok boyle bi action inu yasha tarihinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar