Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimse inuyashayı bilmio mu?!

Sesshoumaru

Öne çıkan mesajlar

tamam sakin ya :D
ben seriyi izlemedim hepsi de yok zaten
ama filmlerinin bazılarını izledim (ki 9-10 tane filmi olduğuna göre, iyi bir performans sayılır) konu hakkında da bilgi sahibi sayılırım.
sen başla anlatmaya biz araya gireriz[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tamamını izledim ve çok ani bitirildi diyorum.
Tamamı var bende ve pek memnun değilim. Bir kere sanırsam GS Destiny yayınlanacağı için kaldırılmıştı, bu da bariz hızlandırmış herşeyi...
Hoş değildi.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya güzel seri de hepsini izlememe rağmen sonunu hiç beyenmedim.Direk 167 bölümden sonra öle son olmaz ya.[spo1=Sonu]Bu kadar zaman izlediniz sağolun ama hala kötü adamın peşindeyiz, gelecekte inşallah başarıcaz, görüşürük şeklinde bitiyor.[/spo][signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama movie ler güzel ve hala çıkmaya devam ediyorlar.En azından sonları böle mantar olmuyor yoksa sonu dışında ben seriyi sevmiştim.Hatta tavsiye eserim 167 bölümlük seri 166sını kasın izleyin 167nin sonunu boşverin.Baya zevk alırsınız.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bu seride kötü adam kim onu çıkaramadım
ınuyasha'nın kardeşi (adını unuttum) bunların ğeşinde tamam, birileri de kristal parçalarının peşinde ama gerçek bir kötü yok bence. En fala rakip var diyebiliiriz
Seriyi tam olrak izlemediğimi burada tekrarlar, izleyenlerden yardım beklerim

NOt: spoiler de kabulümdür.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Kötü adam]Abisi rakip gibi doğru.Arada öldürme teşebbüsü oluyor ama o da rekabetin tadı tuzu biberi zaten arada tam kesicekken "Yok ben seni böle kesmem" filan diyor.Zaten abisi ilerde peşinden pek öyle ateşli bir şekilde de koşmuyor.Ayrı kulvarlarda o kristal toplayan şu an adını unuttuğum adamın peşinden koşuyorlar.Onun ilerde hakikaten kötü olduğunu anlıyorsun.Hem abisini hem de Inuyasha'yı öldürmeye kalkıyor zaten.[/spo][signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....

[Bu mesaj Calier tarafından 02 Ekim 2005 09:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...