ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Şimdi son chapter'ı okudum bitirdim. Çok sinirliyim çoooooook. [spo=niye ulan!] Niye Toujou değilde, Nishio ulan niye nishio ulan! Güzelim Toujou ile niye çıkmıyor bu öküz! Niye! Çok kıl oldum ya.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 animesi gibi rezalet değil heralde anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Animesini izlemedim ama duyduğuma göre mangası ile yakından uzaktan alakası yokmuş. Hani manga çok süper değil fakat bağlıyor insanı kendine, merak ediyorsun neler olacağını. Tek derdi biraz fazla uzatmışlar, arada biraz fillerımsı chapterlar var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ssj4songoku said: Şimdi son chapter'ı okudum bitirdim. Çok sinirliyim çoooooook. [spo=niye ulan!] Niye Toujou değilde, Nishio ulan niye nishio ulan! Güzelim Toujou ile niye çıkmıyor bu öküz! Niye! Çok kıl oldum ya.[/spo] hiiiç kızmayacaksın abicim Neden mi? şöyle alalım... Toujou ne bok yaptı bu eleman için söyler misin? Hep bekledi, hep bekledi Nishio ise her zaman onun yanında oldu hep hislerini ona söyledi. Kısaca ona emek verdi... Tamam belki Toujou'da ona çok yakışırdı ama geç kaldı. Çok geç kaldı. O 3 sene sonraki Nishinonun geldiği sahneyi hiçbir şeye değşmem... edik: Animesi en rezalet anime uyarlaması seçilebilir hiç mi hiç güzel değil uzak durun derim. Olaylar falanda değişikti onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ben sarışın değil esmer severim ama! Banane ben Toujou istiyom! Edik: Bu arada Toujou'nun hakkını yemiyelim lütfen: [spo]Lise'ye Toujou sayesinde girdi. Filimlerin Scriptlerini Toujou yazdı. Hani epey emeği var aslında. Hatta Nihishino gibi kek yapmasından iyidir benceB)-[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar