Dig Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Selamlar osıde oyanaynlara bi sorum var serverda lag varmı ? ben lag yoksa girmeyi dusunuyorumda bana biri yardım ederse sevinirm... 1-Server nerde? 2-Ortalama Kav pingle oynuyosunuz? 3-Vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Kablo 170-180 ping ADSL 220-250 ping dialup ne durumda bilmiyorum atlantic.owo.com adresine ping atarak bağlantı durumuna bakabilirsin[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 dialup ın ne durumda olduğunu bilmediğin belli beni öldürüpte sevinmenden ;) dial 300-350[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Lag var, ama gecelerı 200 pıng ortalama ıle oynuyorum[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ben oside oynamiyorum ama merak ettim uo traceten pingledim atlantic'i 316 ping verdi ama loss yok iyi oynanir böyle :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 hmm cable var bende pingledim 200 civarı.. oynanabilir aslında ya.. account bulup oynamak lazım.. ama ofh kim uuraşacak aos upgradei de isterim şimdi ben.. çok zor iş be! :)[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Oside lag var ilginç öncelerden yok falan deniyordu :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ne zaman deniyodu? bildim bileli oside lag vardır[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bende bildim bileli herkez lag yok süper diyor...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 önceleri dediğin ne zaman her zaman osi de lag olmuştur eski fix 700 ping li dönemlerde war :) son zamanlarda hızlandı, dial upla 300-250 arası kablonet le 180-250 arası ping alabiliyosun geceleri çoğu zaman hızlı olur,gündüzleri baya aksadığıda oluyo son zamanlarda aos la birlikte bide serverlaraa çok yük bindi yavaşladı biraz daha bütün shardlar aos a upgrade edilip,early settler rewardlar alınınca eski haline dönücekmiş[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Anladım yani 1-2 sene önce süper falan deniyordu ama tabi o zaman turkiyede 56k daha hızlıydı sanki...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar