Mavi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Şu an içimi dökebileceğim sadece paticik var. İçiyorum, aklıma geliyor. içimi dökmek istedim. Öyle işte arada sırada böyle oluyorum keşke keşke of[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 istemişsiz , bide dökebilseymişsin keşke :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 olur arada öle takma fazla...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kardeşim git çöpe dök:D yada feyk acc alıp ben sevgilimi kullanıom de:Ds[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ulan içiyorum dedinde...[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 eeee.....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 canım çekti beaa[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 her sey duzgun gitse hayatın ne aksiyonu kalırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ne diyim kıyakım garibim[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 anlat anlat açılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hocm anlatmya gerk yk eski hatn mevzuları acmayada gerek yok iciyorum aklıma geliyor arada. engelliyemiyorsmn ki. geliyor 1 yıl oldu yaç. yeter vallah i iilalaj geldi.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kız mevzuu ha? ya o zaman iç anasını satayım içmedende olmuyo. ama sarhoş olana kadar içmen lazımki o an için unutasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 haklısınn. başka hiç bi mevzu içiremez ki beni.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya onu bunu birakinda nokia 6681 icin nightwish weya bg temasi lzm[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hehe süper.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 İç iç iç ne zamana kara her içtiğin sarhoş olduğunda sadece anlık unutmalar dışında bişe yarıyorumu?Hayır hatta sana zarara veriyor kendine zarar vermeden unutulacak bir çok yol var.Onları dene kendine değişik bir iş bul zamanı alacak aklını ona ver.Bu içme olayı saçma hem maddi hemde sağılıksal olarak zarardan başka bir işe yarmıyor.sadece sabah kadar unutuyosun peki etesi gün gene mi içicen?Birini unutmak için kendine ve seni sevenlere zarar vermenin anlamıne.Bence unutulacak en iyi ve senin açındanda en güzeli kafanı tutacak zamanını alacak bişey yapman.Diğer türlü sadece kendine zarar verisin unutamassın.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ilan-ı aşk oldu şimdi bana. SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: efe bak bıtanemm SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: bak açkımm SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: sen bnm canımsın SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: dıyorum kı SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: seneler sonra bıleee SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: kesınlıkle ama kesınlıkle yanımda olmanı ıstıyorumm SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: gerçekten SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: senı tanıdıgım ıcın çok mutluyum SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: ııkı tanımışım snı SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: ii kı tavlada yenmışım snı[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kız yurtdışında mı yoksa mavi[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hayır bu başka bi kız tanışıp görüştüğüm bi hatun bana böyle duygular hıssettıgını hıc bılmıyordum sımdı konustum sarhosoum yazdım ve bunları yazdı bır anda[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kafam ok kıyak ya SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: bişe demedım kı sana SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: gece gece saldırıyorsun SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: ım ıcın çok önemlıısn SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: bunu anlatıyorum SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: çok 2 rekat düzgün konuş bilmem ne Mavi: ya ben saldırmıyorum kık Mavi: kafam yerınde degıl Mavi: dıyorum kı Mavi: sen gercekmısın Mavi: of SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: nası gerçek mıyım SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: ım efişkom ıım Mavi: SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: efe bak de çok ii sayılmam SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: yanıyorumm SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: ama kötü bişe dedıgımı sanmıyorum Mavi: ya sen yaz bana okucam yaz yeter kı yaz. SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: dedıysem farkında olmadan özür dilerım Mavi: acıcam bu pencereyı okucam tamam mı. Mavi: sen yaz bakalım. SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: ne yazım bıtanem Mavi: kötü bişey demedin. sen sadece yaz. SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: yazıyorum işte SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: ne yazıım Mavi: yaz ne gelıosa ıcınden yaz Mavi: yaz Mavi: ne geliyorsa ıcınden. SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: yazdım bu 3. yazışım SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: dıyorum kıı SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: SEN BENIM BITANEMSIIN CANIMSIIN CİDDEN ÇOK SEVIYORUM SNI BEN GECE GECE KIMSENIN KAHRINI ÇEKMEM BÖLE AMA SEN BAŞIM ÜZERINDESIN FARKLISIN YANI DOST DEGIL ARKADAS DEGIL BAMBAŞKASIN BEN KIMSEYLE BÖLE KONUŞMAM AŞKIM FALAN DIYE AMA SNA KARŞI ÇOK RAHATIM YANI NE BILIMM SENİ UZAKTAN SEVMEK "AŞKLARIN EN GÜZELİ"...: ÖÖLE İŞTEE[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 vay #@$! :)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 e yeter be hocam :p ne sorunlu adammışsın[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 vayy ki ne vayy sölenicek tek söz bu :) :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya beyler olayı anlamadınız benım sorunum tyok be gülüm hehe muhabbete hastayım yabnlız kafam cok kıyak bı daha bulmazsınız benı boyle sımdı bu bayan arkadas benuı sevcıyormus bı tane daha bayan var o oncekı askalrdan onu unutamadım karıstırmayın ya pilisz[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ooo senin işin baya karşık yaa :) nedesek ki.biri birini tutmicak yavv diğerini unutmak için çıksan diğer kısa yazık onuru ile oynamak olur çıkma desek kıs sana resmen aşık gene üzülecek ooo sanırım sende birilerini unutmak istiyosun pff baya karşık yaa :S[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar