LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Çok acil lütfen yardım edin, lütfen:(![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 01 Ekim 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Sorun?[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ya Bana Yerleştirme belgesi lazım ve Ankaraya getmem imkansız gibi, biri benim adıma alıp sallıu gününe yatişmek üzere kargo ile göndermesi lazım yoksa üni kaydım silinecek. Ankaradada akraba yok ne yazıkki.:([signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 telefon ile halledilemez mi bu dedigin olay belki arasan bir insan evladi yardim eder orada calisan ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 telefon ile olmuyo bildiğim kadarıyla. Araba olsa gidecem ama bize çok ters kalıyo ya[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Valla abicim adamlar halledemezki, Ankaradan alınıyo ancak, bide kargo filan, ayvayı yedik, bakalım ne yapıcaz:(:(:(:([signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yerinde olsam ilk otobüse atlar gelirdim..4 senelik okul hayatından ve geleceğinden bahsediyoruz..bence yeterince dikkate değer bir konu..sabah otobusune atla gel derim..kap yanına da bir arkadaşını..hem road trip olur hemde işini halledersin..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Evette babam zaten para ödeye ödye bunalmış, istemek çok zor olucak. Bi bakayımda, yarın öğleye kadar yardım gelmezse zılgıt yemek pahasınada olsa mecbur yüz karartıp isteyecez. Of ya şimdi bi tonda laf eder üffff üf![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 01 Ekim 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yardım edin çocuğa beyler elinize mi yapışçak[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ya Beyler/Bayanlar şimdi koca forumda yardım edebilecek olan yok mu ya?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yardım edelim etmesinede bu tarz belgeleri sahibinden baskası alamaz diye biliyorum.bu zamana kadar aklın nerdeydi.böyle bişeye baban laf edecekse büyük bir hata yapmışsın demektir. babana yakalanmadan halletmeye calışıyorsun.salı gunune nasıl yetişsin.bugun pazar.pazartesi alınsa.salı saat kaçta geçecek eline.herkezin işi gücü var.en iyisi günübirliğine buraya gelip kendin alman.bu kadar önemli bir belge son güne sallanırmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar