Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Neye yarar bu anlamadım gitti str dmg int mana peki dex? test sahrdta 125 ettim silahlar filan gene aynı hızda vuruyo?[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Healing bonus?[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Sadece bumu parrye filam etkisi varmı fazla dexin?[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Aron-Caldwell, 21 July 2003 22:36 tarihinde demiş ki: Neye yarar bu anlamadım gitti str dmg int mana peki dex? test sahrdta 125 ettim silahlar filan gene aynı hızda vuruyo?[hline]The-Hunter - Atlantic Asagidaki bilgilere gore etkilemesi lazim ama? http://uo.stratics.com/content/arms-armor/combat.shtml Dex dogrudan Stamina'yi etkiliyor, Stamina da final swing speed'i. FORMULA: Base Attack Speed = 10,000 ÷ ( [Stamina + 100] x Weapon Speed ) Final Attack Speed = Base Attack Speed * Swing Speed Increase item bonus[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 100 dexle 125 dex arasında pek fazla bi hız farkı olmuyo test serverda denemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 healing ve vet. süresini kısaltıyor platemail giydiğinde dexin aşırı düşük olmuyor(dex penalty olayını aostan sonra kaldırmışlarmıydı yoksa ehe)[hline] "yukarı bak ve "neeexxt!" de" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 +25 dex maksimum 1 saniye kısaltıyor. Bence değmez. Sevgiler,[hline]Avaturk [Bu mesaj Goodness tarafından 22 July 2003 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 swing speed olayı yeter dexin gerkeli olması için gerçi[hline] "yukarı bak ve "neeexxt!" de" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Uzerıne ıron gıyınce dusen dexınle bıle max hızla vuraılmene yarıyor. Bıde stamına var ama bızım serverlarda zaten stamına kolay kolay dusmuyor[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 OSIde artık zırhlar dex düşürmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar