Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 GOOOLLLLL[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sagolun[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 muhteşem bi maç ya... ceyhun sarı kart gördü..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 iyimi adamlar elle kolla atıyor hmm[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 gsliysen tromsö yenilgisi büyük şok yapmış herhalde bjkliysende erken havlu atmak baya bi incitmiş olmalı çünkü pendik olayı 4-5 sene önce mi neydi ok pls haxxxor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Nazar değmesin Nobremize... 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL k3nklere ders olsun tremüsünüzü yemezseniz bole yaparız iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: nameless13, 01 Ekim 2005 21:36 tarihinde demiş ki: gsliysen tromsö yenilgisi büyük şok yapmış herhalde bjkliysende erken havlu atmak baya bi incitmiş olmalı çünkü pendik olayı 4-5 sene önce mi neydi ok pls haxxxor? geçmiş geçmiştir kıralz[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 he tmm :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 2-2 hahehe[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 2-2 oldu yazık oldu Konyanın hakkı çok pis yeniyor.Hakemde göz mü yok yoksa yürek mi yok anlamadım. Tanrının Eli ver1.01[signature][hline]Ethernassımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ya artık ligde hiç heyecan yapmıyorum valla biliyodum gol atacağımızı ahah :D Çok büyük takımız vesselam Aah avrupa'da da güvenebilsem ke$ke bu kadar. O da olacak in$allah bu sene , in$allah , ma$allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 @ferrreo: tamam bap en büyük senmişin çok da mantıklıymışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Önce futbol oynasın konya'lılar insanlık dışı hareketler ve fauller yapmasınlar ondan sonra hakederler maçı. Tamam hakem yanlış karar vermiş olabilir sen bir futbol takımısın ve 2-1 öndesin.Karate yapmanın hiçbir anlamı yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ha şöyle yola gel hele..[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 çukulatadan tiksindim şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Büyük takım hakemlerin seni tutmasıyla olunuyosa en kral fener zaten. Öyle gol mu olur ya?[signature][hline]Ethernassımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: nameless13, 01 Ekim 2005 21:34 tarihinde demiş ki: bjkli bablar 2hafta önce yendik sizi kendi sahanızda bunu unutup buraya gelip tiri viri yapmayın gsli bablar sizde allahın tromsösüne yenildiniz sizinde buraya gelip tiri viri yapmanız komik oluyo ok pls babskalar? Bu topik fblilere özel mi?![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hep böyle ki..[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Hay agızınla bin yaşa zamo[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: paspatur, 01 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Paniğe gerek yok 10 dak oynasak maçı alırız... biri beni durdursun !!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 fener oynadı yani şimdi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 fener yine bilindik taktikleriyle maç yapıo .. bu hakemi dövmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 b@b paticikcell de kampanya varmıs 10 post atınca ertesi gun 10 post atmıs olarak baslıyo mussun gune ok3?hadi sana iyi post kasmalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 iyi oynamak=febe hmm düşünmek lazım biras[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar