SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Cintonik, 01 Ekim 2005 22:36 tarihinde demiş ki: ilk golde anelka kalecinin eline vurmus kalecinin elinden top sekmiş gol olmuş.kaleciye faul verebilirdi, vermemiş gol. diger 3 golde hiç bişey yok aglamayın bu kadar. yani nasıl olsa aldıkları parayı eninde sonunda hakedecekler değil mi? ağır bir itham oldu. ama aksini söyle bana!!!![signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 tmm tmm sustum[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ağlayın açılırsınız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Pessimist, 01 Ekim 2005 22:42 tarihinde demiş ki: feneri ardarda 5 yıl şampiyon yapacaklar. bu ilk başta aklıma yatmamıştı ama galiba olacak. Yapacaklar değil olacağız..[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bu maçta konyaspora yapılanlar şampiyonlar liginde fenere yapılırsa işte o zaman fenerliler anadolu takımlarını anlarlar[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya k3nkler susmanız icin illa topic in kilitlenmesi mi lazım? hele bir gs lının hak etme sike gibi olaylarda Fb i suclaması kadar komik bisi yok..tabi ozamanlar ne paticik vardı siz sokakta 1 teneke pesinde kosturuyodunuz falan vs..hadi biri cıksa gs yaptı ama fb de yaptı dese hadi bi derece tartısmalık konu cıkacakta.. bazı velet gs lıların biz sutten cıkmıs ak kaısıgız ama FB her zaman sike yapıyor aziz k3nk her zaman parasıyla macı alıyo ühüh diyosa burda tartısacak bisi yok..sadece ben ezigim demenin sifreli hali gibi bisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Aradaki kenkleri tasvip etmesemde Way +111 :D[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sen 90 yaşında dede misin neden herkese velet falan diyip başkalarını itham ediyosun[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bozacının şahiti şıracı[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 şu maçı izlemedim ama eminim abartıldığı kadar yoktur, eminim. ki biz neler gördük geçmişte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Valla fener eliyle gol atmış diye bir derdim yok çok şükür. Bu sene şampiyon da olabilirler. Artık rahatım. Lige erken havlu atmak da güzel be![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: dufrasne, 01 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki: said: Pessimist, 01 Ekim 2005 22:42 tarihinde demiş ki: feneri ardarda 5 yıl şampiyon yapacaklar. bu ilk başta aklıma yatmamıştı ama galiba olacak. Yapacaklar değil olacağız.. ama söylenenler öyle değil. aziz hakemleri anlarsın ya.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 la sizin büyücü bir ablanız vardı? tamam fenerin başarısının sırrını buldum. tamam ya[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 fener bu sene %99.9 şampiyon. en çok da 90 koşup bunun karşılığını alamayanlara üzülüyorum.[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 konuşulcak şeyler bitmiş sataşma laf koyma agırlık kazanmış topic son kullanma tarihi geçmiş bile[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar