zamo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 GS son dakkada gol attı mı karambolspor oluyor.Fener elle gol atınca maçı almak için illa haketmek gerekmiyor oluyor iş.İyiymiş valla.[signature][hline]Ethernassımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 SbNN gençliğine veriyorum bu yaptıgını komik [signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] [Bu mesaj nindalf tarafından 01 Ekim 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Way, 01 Ekim 2005 22:02 tarihinde demiş ki: ac bi defter de tartısalım b@b milyon tane mac kazandınız sike ile mesut yılmaz doneminde adam size para yardımı yaptı devletin hazinesinden daha yazıyım mı bole 10 larca olay var onun hakkıydı biz sole yakımız biz boleyiz muhabbetlerine girecek en son takımdır 6s biraz ozelestiri yapın bea :) Way, kanıtlayamayacağın iddialarda bulunma abi, gereksiz. Hatalı karar matalı karar, FB kazanmış işte, üzerinde tartışılacak şey FB'nin hakkıyla kazanıp kazanmadığı olmamalı. Kazandı bitti.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 @SbNN HUAHUAHUA süpersin kenk. Böyle tutorialler yazmak lazım, halkı bilinçlendirmeli..[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 isminde meymenet yk papila papirus :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 fake açıp kufur etmeyin be[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: SbNN, 01 Ekim 2005 22:09 tarihinde demiş ki: hede hödö [b]Ok??[/i] ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: ajamjan, 01 Ekim 2005 22:09 tarihinde demiş ki: said: Way, 01 Ekim 2005 22:07 tarihinde demiş ki: bi de elle atmıs faul yapmıs haketmis haketmemis sizene bizene???sonucta yenmisiz puan kısmına +3 eklenmis nedir bu yani?her mac hak edilerek super futbol oynanarak kazanılacak deigl ya? sacma sacma konusmayın ve bi yetkili lutfen su topic i kilitlesin.. iste basari icin her yol mubahtir diyen zavalli asagilik zihniyet..Alin artik siz sampiyon olun..zavalli camianin zavalli taraftarlari Ne gereksiz bir mesajdır bu. Ne yapmalılar FB'liler sence ? "Silin ulan bizim 3 puanımızı, biz hakkımızla kazandığımız puanı isteriz" mi desinler ? Komik.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Ferrero, 01 Ekim 2005 21:59 tarihinde demiş ki: fenerbahçe lehçesi üj bej adi be yaaaa ayvan seni kıskananlar çatlasın terbiyesizlesme! aklin sira bir etnik grubu asagilayarak bizi mi asagilayacaksin? bu mesaji sikayet ediyorum ve herkesden de aynisi bekliyorum![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ok edin.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 para verdiyse aziz napalım abi o aziz'in terbiyesizliği futbol eğlence içindir, maçları gol olsun, takım kazansın diye izlemeliyiz ben iyi ya da kötü oynayalım fark etmez fener kazandığı zaman mutlu oluyorum (iyi oynarsa daha mutlu tabi :)) eğer aziz para verip maçı çevirdiyse ve eve gidip uyuduğunda rahat uyuyorsa o onun bileceği iştir[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: ajamjan, 01 Ekim 2005 22:12 tarihinde demiş ki: said: Cintonik, 01 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: fake açıp kufur etmeyin be fake degilim canim bugun uye oldum..ayrica zavalli ve asagilik kufur degildir kufur olarak kullanmadim,sizin sifatiniz bu Ben de bu mesajı şikayet ediyorum ve herkesden aynısını bekliyorum.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ferrero nun yaşı kucuk tınlamayın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 FREEEEEDOOOOOOOOMMMMMM!!!!!!11111[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 @Nindalf sen eğer bu attığınız golün arkasındaysan ben bunu senin gençliğine veriyorum..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya lol bana da demeyin sole yok kanıtlıyamazsın yok bole olmadı bi tarafından uydurma yazık ya tabi ozamanlar 8-10 yasında falansanız sadece gs yenince oleey yendik hadi arabalara bi kac tur atalım 3hu diyebilirsiniz..ama macın arkasından neler konusuldu napıldı konusanlar nası susturuldu bilmezsiniz..komik yani sor bakalım kendinden buyuk birine bole bole olaylar oldu mu diye sana ne devam verecek (tabi olmadı diyip kendini kandırma ihtimali de yuksek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bende bikaç mesaj şikayet ediyim lan herkestende bunu bekliyim.?[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 beyler tamam daha uzatmayın ne desek boş 3 puanı öle ya da böle aldılar elle atsalarda kıçla atsalarda goldü yapacak bişey yok boşuna ban yemeyin sinirlenip buraya boşalarak[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ferrero kocum sen susmamısmıydın ?[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: ajamjan, 01 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: bugunle ilgili soylemedim..fenerbahce,kac yillik lig tarihinde her zaman en asagilik en zavalli ve en karaktersiz klup olmustur ve olmaya devam edecektir..FOrmanin ustundeki Sanli Turk Bayragindan utaniyorum FenerbahcE!!!!!!!! Fıstık ister misin ?[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: ajamjan, 01 Ekim 2005 22:12 tarihinde demiş ki: said: Cintonik, 01 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: fake açıp kufur etmeyin be fake degilim canim bugun uye oldum..ayrica zavalli ve asagilik kufur degildir kufur olarak kullanmadim,sizin sifatiniz bu su futbol muhabbeti yuzunden soyle insanlarda dadandi ya patiye yazik![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Süper ya, sizi seyretmek bi keyif :) Yiyin birbirinizi[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ok3 b@b sen takıl buralarda bi balonunu patlat sonra biz seni ararız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 @sbnn kimin golü savunduğu var ? öyle bir insansın ki; o kadar fenerbahcelinin mesajını okumuyosun aradan cımbızla polemik yaratılabilicek, kavga cıkarılabilicek mesajları secip onlara cevap yazmaya calısıyosun. yok aziz yıldırım para yedirmiş bi saçmalamayın ya, ayıp bu yaptığınız..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Fenerbahçe'nin farkını söylememi ister misiniz? Fenerbahçe genelde hakem hatalarından çektiklerini futboluyla çevirebildiği için hakeme itiraza gerek bırakmaz. Olsa bile AĞLAMAZ hatayı içerde arayıp daha iyiyi hedefler. sezon başında paldır küldür verilen saha kapama cezası.. beşiktaşın ağlamalarıyla geri alının ceza.. ve akabinde inönüde SUS PAYI.. geçen hafta 80. dakkaya kadar giden maçta anelkanın verilmeyen penaltısı.. bu maçta ilk yarıda konyanın ofsayt olan net pozisyonunu kesmedi. anelkanın golünde el yok anelkanın faulü var. ama top oraya gelene KADAR ZATEN KONYALININ ELİNE ÇARPIYOR. golden sonra verilmeyen penaltımız.. BUNLARIN ÜZERİNE BU SEZON KİME HAKSIZLIK YAPILMIŞ ALLAH AŞKINA DELİKANLI GİBİ KONUŞUN.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar