LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ya postacı yerleştirme belgesini verdim diyor, hiç kimsede görmemiş. Ankaradan almam lazımmış. Üniversitede salı gününe kadar belgeyi istiyor. Ne yapmalıyım ben ya? Lütfen yardım edin![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hmm ankaradan bir tanıdığın varsa alıp kargoyla gönderse? tanıdığın yoksa burdan birinden istesen?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Olur muki? Kim oturuyor acaba, Ankaraya gitmem imkanısız gibi![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 patidekilere sor akraban ailenden birnin tanıdığıklarına sor bence önce[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 salıya kadar cok var yaw bu aksam cıksan yarın sabah 9gibi orada olursun tahminen 9.30da acılsa ösym bınası 10.30 gibide bınsen geri salıya cok var daha atla git al gel daha da geç olmadan[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar